×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarSeries

NiP klara för final efter bekväm 2-0-seger mot Cloud9

5
NiP, med inhopparen Mikail "Maikelele" Bill, är klara för final i SL i-League StarSeries Season 2. Svenskarna besegrade Cloud9 med 2-0 i dagens första semifinal.
Efter att ha förlorat den inledande pistolrundan på Dust2 kunde NiP, spelandes som det anfallande laget, genast vända på steken. Svenskarna vann nämligen den följande ecorundan och säkrade slutsligen en 9-6-ledning i halvtid. Kartan fortsatte sedan gå ninjornas väg då Cloud9 endast lyckades vinna tre rundor under den andra halvan innan NiP kunde fälla avgörandet.

Vinner ny ecorunda

På Cobblestone fick vi se en liknande start som på Dust2. Återigen spelade NiP som det anfallande laget och även den här gången var det Cloud9 som vann den första pistolrundan. Det hjälpte föga då NiP alltså slog tillbaka direkt även den här gången. De svenska ninjorna stod sedan för en gedigen första halva och kunde slutligen springa ifrån till 11-4.


NiP vann sedan kartans andra pistolrunda och gick snabbt upp på 14 vunna rundor. I det läget gick Cloud9 "all in" i ett försök att tvinga fram en tredje karta, och de lyckades även minska avståndet med tre rundor. Sedan tog det stopp. NiP avgjorde matchen i runda 23 och är klara för kvällens final i Kiev, det med Mikail "Maikelele" Bill som inhoppare för skadade Jacob "pyth" Mourujärvi.

USA Cloud9 vs. Sverige NiP
C9: autimatic, n0thing, shroud, Skadoodle, Stewie2k
NiP: f0rest, friberg, GeT_RiGhT, Maikelele, Xizt

Nu börjar det verkligen dra ihop sig. Innan det är dags för den stora finalen ska dock ytterligare ett finallag utses, den kampen står mellan franska G2 Esports och danska Dignitas. Det harndlar om två lag som inte har mött varandra särskilt mycket och detta är första gången de ställs mot varandra offline.

Frankrike G2 vs. Danmark Dignitas
G2: bodyy, ScreaM, shox, SmithZz, RpK
Dignitas: cajub, k0nfig, Magiskb0Y, MSL, RUBINO

Sverige NiP vs. Vinnare semifinal #2
NiP: f0rest, friberg, GeT_RiGhT, Maikelele, Xizt

Engelskspråkig stream

34 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 34 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..