×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarSeries

TyLoo chockar Na`Vi — slår hemmafavoriten i Kiev

2
Kinesiska TyLoo står för StarSeries-finalernas än så länge största överraskning när de besegrar hemmalaget Natus Vincere med relativt övertygande siffror.
SL i-League StarSeries Season 2-finalerna har ännu inte levererat någon superjämn match, men det har inte hindrat turneringen från att leverera en överraskning. I öppningsmatchen i grupp C har nämligen kinesiska TyLoo besegrat hemmafavoriten Natus Vincere.

Kartan som spelades var Mirage, och TyLoo fick börja som den försvarande sidan — och gjorde väldigt bra ifrån sig. Tack vare grymt försvar från Hui "DD" Wu och HaoWen "somebody" Xu fick det asiatiska laget med sig hela elva rundor i halvtid — och vann även den följande pistolrundan. Med kniven mot strupen började Na`Vi försvara sajterna flera rundor i rad, men vid 14-7 lyckades TyLoo bryta trenden.

En rundvinst räckte dock inte för att ta segern, och när Na`Vi vann den följande rundan tvingades kineserna till dubbla ekonomiska rundor. När det väl var dags för en till vapenrunda var det ett smidigt B-avslut som avgjorde matchen, och TyLoo blev laget som skrek av lycka.

Dagens matcher i Grupp C

CIS Na`Vi vs. Kina TyLoo
Na`Vi: Edward, flamie, GuardiaN, s1mple, seized
TyLoo: AttackeR, DD, fancy1, Mo, somebody

Med andra ord är det TyLoo som spelar gruppfinal senare ikväll, och härnäst skall det avgöras vilket som blir motståndet. Det är nämligen dags för Astralis och Andreas "MODDII" Fridhs Heroic att slåss i gruppens danska derby.

Danmark Astralis vs. Danmark Heroic
Astralis: device, dupreeh, karrigan, Kjaerbye, Xyp9x
Heroic: Friis, gla1ve, MODDII, Snappi, valde
Kina TyLoo vs. Danmark Vinnare 17:30
TyLoo: AttackeR, DD, fancy1, Mo, somebody
TBD

Engelskspråkig stream

16 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 16 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..