×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Sex svensklag med när Mountain Dew League drar igång

3
Det börjar drar ihop sig till en ny säsong av Mountain Dew League, tidigare känt som ESEA Premier, och vi kommer att få se en hel del blågult under säsongen. Bland annat genom de etablerade lagen Godsent och Epsilon.
Tillsammans med tidigare nämnda lag återfinns även Crowns, ArchAngels och ggrabb i den europeiska divisionen av Mountain Dew League. Sverige finns även representerat i den nordamerikanska divisionen, då genom Alexander "SKYTTEN" Carlsson och Christian " Spitfire" Schiölde som både representerar Denial eSports. Notera dock att två av de svenska lagen inte har en komplett femma för tillfället.

Det finns en del andra lag att hålla ögonen på också. Ett utav dessa är utan tvekan ryska Gambit, som gjorde riktigt bra ifrån sig under ESL One Cologne i somras. Vi ser även tyska Alternate Attax, turkiska Space Soldiers och danska Rogue bland deltagarna, för att nämna några.

Mountain Dew League – Europa

Sverige Godsent
flusha, JW, KRIMZ, pronax, znajder
Sverige Epsilon
disco doplan, draken, freddieb, REZ
Sverige Crowns
bENNY, Jayzwalkingz, Krewmer, xajdish, zape
Sverige ArchAngels
downie, FejtZ, quix
Sverige ggrabb
evilface, henkeZ0t-, igiebup, lijo, Mikke

Tyskland Alternate Attax
Europa LDLC
Finland ENCE
Bulgarien MK
Ryssland Spirit
Norge BX3
CIS ANOX
Storbritannien Orgles5
Slovakien eSuba
Turkiet Space Soldiers
Ryssland Gambit
Danmark Rogue
Finland LGR
Polen Kinguin
Bulgarien Bpro
Turkiet DarkPassage
Världen Sista chansen-kval
Världen Sista chansen-kval

Mountain Dew League är uppdelat på två divisioner med 24 lag vardera. De sista två platserna till den europeiska divisionen fylls genom ett sista chansen-kval som börjar i morgon. Mer om hur ni deltar hittar ni på turneringens sajt.

Bland de 24 nordamerikanska deltagarna hittar vi bland andra tidigare nämnda Denial eSports. Dessutom tar Team SoloMid plats i ligan med mer exotiska inslag som QuetzaL från Mexiko och brasilianska Luminosity Gaming. Än finns det fyra platser kvar till den nordamerikanska divisionen, även dessa ska fyllas genom ett sista chansen-kval som startar i morgon.

Mountain Dew Global Challenge och ESL Pro League

Vad står då på spel för de deltagande lagen? Först och främst kommer de två topplagen från vardera division, tillsammans med lag från de olika regionligorna, att ställas mot varandra under Mountain Dew Global Challenge. Dessutom står ett gäng platser till den både penga- och ärofyllda ligan ESL Pro League på spel.

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..