×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Fragbite Crew vinner över Moderatorerna — efter övertidsdrama

4
Gårdagens kamp om Fragbite-hedern blev en jämn sådan men efter övertidsdrama på den tredje kartan lyckades Fragbite Crew ta hem segern.
Den kalla september kvällen bjöd på Counter-Strike: Global Offensive av dess högsta rang när Fragbite Crew tog sig an Moderatorerna i ett bäst-av-tre-möte på de klassiska kartorna inferno, dust2 och mirage. Båda lagen kom in i matchen med starkt självförtroende och spänningen var olidlig inför stormötet. Ett Fragbite Crew med två debutanter mot ett Moderator-lag var förutsättningarna när de två lagen började mötet på inferno.

Fragbite Crew kunde enkelt ta hem inferno

Fragbite Crew med rich i spetsen öppnade den första kartan, inferno, bäst och trots en jämn start kunde Crew göra ett ryck i slutet av den första halvan som terrorister. Halvtidsresultatet skrevs till 10-5 efter en bra spelad 2v2-situation av rich och DIng1. På CT-sidan fortsatte Fragbite Crew med sin goda form och kunde efter 11 rundors spel skriva slutresultatet på den första kartan till 16-10.

Den andra kartan var anrika dust2 där det började, likt den andra kartan, jämnt och det var efter det var först mot slutet som Moderatorerna kunde göra ett ryck. Ett ryck på CT-sidan som gjorde att de till slut kunde vinna den andra kartan med övertygande 16-12. Detta efter starkt spel av moderatorn CEV och turneringsgurun Mod som låg högst upp i Moderator-laget.

Matchen bjöd på psykningar.
Matchen bjöd på psykningar | Bild: lagcats @fragbite

Moderatorerna började bäst på mirage

Mirage var den kartan som skulle skilja lagen åt och där började Moderaterna överlägset bäst. Som CT på mirage lyckades de till synes stänga försvaret helt och kunde skriva halvtidsresultatet till övertygande 12-3 och segern var nu endast fyra rundor bort. Något som Fragbite Crew ville ändra på då de började ett segertåg utan dess like på försvarare.

Ding1 höjde sig på mirage. Här stoppar hon Mod från sin patenterade position
Ding1 höjde sig på den avgörande kartan. Här stoppar hon Mod.

Försvaret såg ut som en mur och högst upp på scoreboarden låg Fredric "Nallen" Bohlin som stängde ner mitt med sin awp. Fragbite Crew lyckades med det omöjliga och låg nu i ledningen på Mirage men där kom Moderatorerna tillbaka och efter ett utbyte av rundor mot slutet var resultatet nu 15-15. Väl i övertiden visade Crew vilka som är vassast på CS:GO och kunde vinna matchen med kartresultatet 19-17 och slutresultatet således 2-1.

Sverige Fragbite Crew vs. Sverige Moderatorerna
FB Crew: rich, JoeAWESOME, Nallen, Ding1, tWIST
4VM: sonkan, CEV, Antekk, daaim, Mod

Det var den första upplagan av Fragbite Crew vs. Moderatorerna och vill du se om mötet kan du göra de nedan där vi har embeddat de tre kartorna från mötet.

>

Vem var MVP i Crew?

379 personer har röstat

Vem var MVP i Moderatorerna?

203 personer har röstat

12 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 12 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..