×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

EnVyUs tar sista EU-platsen till SL i-League — tvingas spela med inhoppare

1
Endast tre platser återstår att fylla till den kommande storturneringen SL i-League i Kina, detta sedan EnVyUs lagt vantarna på den sista europeiska kvalplatsen.
Det en gång så starkt lysande, franska stjärnlaget besegrade HellRaisers med 2-0 i kampen om en plats i turneringen. Matchen inleddes med en knapp vinst på Dust2 (16-14) och följdes sedan av en något mer ensidig batalj på Nuke, en karta som fransmännen vann med 16-8.

Detta innebär att endast tre platser återstår till den kinesiska miljonturneringen, varav två är vigda åt det nordamerikanska kvalet. Den tredje platsen tillhörde ursprungligen SK Gaming men då laget har valt att avstå från spel kommer en ersättare att bjudas in i deras ställe.

SL i-League Season 2

Sverige Fnatic
Sverige NiP Gaming
Polen Virtus.pro
Ukraina Natus Vincere
Danmark Astralis
Frankrike G2 Esports
Danmark Team Dignitas
Danmark X
Frankrike EnVyUs
USA Team Liquid
Kina VG.CyberZen
Kina TyLoo
Korea MVP Project

Övriga platser

Världen Invite
USA/Kanada NA-kvalvinnare
USA/Kanada NA-kvaltvåa

Prisfördelning

1. 150 000 dollar (1,25 miljoner kronor)
2. 50 000 dollar (cirka 417 000 kronor)
3-4. 25 000 dollar (cirka 208 000 kronor)
5-8. 10 000 dollar (cirka 83 000 kronor)

Tvingas spela med inhoppare

Allt är dock inte frid och fröjd bara för att EnVyUs nu har kvalificerat sig för turneringen. Laget tvingas nämligen att klara sig utan Nathan "NBK" Schmitt, som har meddelat att han inte kommer att kunna delta i huvudturneringen, detta rapporterar hltv.org. Det är ännu inte känt vem som kommer att ta hans plats under evenemanget.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..