×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

SK-stjärnan fer tvingas till dubbla operationer — tar paus från spelandet

1
SK Gaming får klara sig utan 24-årige Fernando "fer" Alvarenga under en tid framöver, detta står klart sedan Alvarenga själv berättat att han ska undergå dubbla operationer i ett TwitLonger-inlägg. Syftet är att åtgärda komplikationer han dragits med under en längre tid.
Den första operationen syftar till att korrigera det näsbensbrott Alvarenga drabbades av redan som barn och ska förhoppningsvis låta brasilianaren andas genom båda näsborrarna framöver. När detta är gjort är det dags att förbereda för operation nummer två; en invasiv operation för att åtgärda Alvarengas spruckna trumhinna, en skada han har dragits med i två års tid.

Alvarenga berättar vidare på TwitLonger att de läkare han träffat kunnat konstatera att han har nedsatt hörsel till 30% på det aktuella örat, något han får leva med resten av livet då operationen inte kommer att kunna åtgärda detta. Läkaren har även meddelat att operationen är av största vikt för att undvika att en tumör bildas.

Efter samråd med lagkamrater, organisationen (SK Gaming) och sin familj har Alvarenga beslutat att genomgå den första operationen om två veckor, tätt följt av operation nummer två. Han kommer sedan att bevakas av sjukvården i en månad och under tiden kommer han inte att vara tillgänglig för spel.


Shoowtime agerar inhoppare i SK under fers frånvaro.
Shoowtime agerar inhoppare i SK under fers frånvaro.

Shoowtime agerar inhoppare

In i Alvarengas ställe kommer den före detta Immortals-spelaren Gustavo "Shoowtime" Gonçalves som kommer att spela tillsammans med SK under lagets matcher i de kommande säsongerna av ECS samt ESL Pro League. Laget kommer inte att delta i några LAN-evenemang under Alvarengas frånfälle. Den brasilianska stjärnan, som varit med om att ha tagit SK från anonymitet till den absoluta toppen, räknar sedan med att återvända två veckor innan ESL One New York som går av stapeln i början av oktober. Fram till dess kommer han att hänga med i lagets spelande och agera lite som en coach.

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..