×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Fnatic sparkar igång Eleagues slutspel mot EnVyUs

3
De två rivalerna blir debutanterna i Eleagues slutspel senare i kväll.
Efter mer än en månad är det äntligen dags för slutspel i Turners miljonturnering Eleague. De åtta lagen står alla klara och det blir Fnatic och EnVyUs som öppnar turneringens slutskede.

Torsdagen den 21 juli

Sverige Fnatic vs. Frankrike EnVyUs
F: olofmeister, flusha, dennis, JW, KRiMZ
E: Happy, kennyS, apEX, NBK, DEVIL


Inför matchen är det tydligt att den legendariska Fnatic-truppen står som favoriter. Med ett flertal topplaceringar sedan återkomsten av Olof "olofmeister" Kajbjer i juni har Fnatic återigen börjat bli igenkända som ett av världens bästa lag, vilket är en skarp kontrast i jämförelse med deras motståndare EnVyUs.

Den Franska femman går just nu igenom sin värsta period någonsin som lag. De har placerat sist i de två senaste majorturneringarna de deltagit i och bortsett från deras överraskande seger mot Virtus.pro i Eleagues gruppfinaler så har EnVyUs framstått som föga imponerande i jämförelse med resten av topplagen i CS:GO.

Direkt efter den inledande matchen äntrar Na`Vi och Cloud9 scenen för att se vem som kommer möta vinnaren av Fnatic och EnVyUs i turneringens semifinaler. Återigen innehåller denna match en överlägsen favorit, då Na`Vi har konsekvent lyckats ta sig till finaler genom hela 2016.

Torsdagen den 21 juli

Ukraina Na`Vi vs. USA Cloud9
N: zeus, edward, GuardiaN, flamie, seized
C: n0thing, Shroud, Slemmy, stewie2k, Skadoodle


Cloud9 skulle egentligen inte ens ha deltagit i slutspelen till att börja med, men i och med att regerande världsmästarna SK Gaming blev diskvalificerade fick det Nordamerikanska laget ärva SK:s plats i turneringen.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..