×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL One

SK enkelt till slutspel — ödesmatch väntar för Fnatic

1
De regerande majormästarna gjorde vad som förväntades av dem då de säkrade en slutspelsplats, det efter att ha besegrat FaZe Clan tämligen enkelt.
Att möta brassarna i SK Gaming är sällan någon enkel uppgift, så inte heller den här gången. Det fick FaZe Clan erfara då de ställdes mot de regerande majormästarna på Cobblestone. SK, som började som det försvarande laget, stod för en imponerande insats och vann hela tolv rundor under matchens första halva.

FaZe öppnade sedan den andra halvan genom att vinna de två inledande rundorna, sedan överraskades de av en vass P250-runda från SK. Brassarna var därmed endast tre rundor från segern. Lagen bytte sedan rundor med varandra innan SK till slut satte in nådastöten och fastställde slutresultatet till 16-6.

Brasilien SK vs. Europa FaZe
SK: coldzera, FalleN, fer, fnx, TACO
FZ: aizy, fox, jkaem, kioShiMa, rain

Detta betyder att SK kniper förstaplatsen i gruppen. De har därigenom säkrat en slutspelsplats och fortsatt Legends-status. Glädjande nyheter för det brasilianska laget och deras nya organisation. För FaZe väntar nu en bäst av tre-match mot vinnarna av dagens sista, spännande drabbning.

Allt eller inget för Fnatic

Det återstår nu bara en match innan det är dags att avrunda dag två av ESL One Cologne, men det är inte vilken match som helst. Det har nämligen blivit dags för svenskarna i Fnatic att drabba samman med ett formstarkt G2 Esports. Vad som står på spel? Allt. Det är nämligen vinna eller försvinna som gäller.

Frankrike G2 vs. Sverige Fnatic
G2: bodyy, RpK, ScreaM, shox, SmithZz
F: dennis, flusha, JW, krimz, olofmeister

Samtliga resultat och fullständigt schema hittar ni i vår tittarguide



0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..