×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL One

Virtus.pro slutspelsklara efter nagelbitare mot Liquid

1
Det blev en jämn drabbning i gruppfinalen mellan Team Liquid och Virtus.pro, men i slutändan var det de sistnämnda som knep den knappa vinsten och därmed säkrade en plats till kvartsfinalerna i Lanxess Arena.
Toppmötet mellan Team Liquid och Virtus.pro utspelade sig på Cobblestone, där Virtus.pro fick en perfekt start genom att vinna pistolrundan som försvarare, främst tack vare en vass USP-S från Pawel "byali" Bielinski, och trots att ha tappat den första vapenrundan gick polackerna upp till en skaplig ledning. Sedan vaknade Liquid.

Via storspel från den ukrainske stjärnspelaren Aleksandr "s1mple" Kostyliev vände Liquid underläget till ett överläge, och fick med sig hela nio rundor in i halvtid. Virtus.pro gick dock och vann även den andra pistolrundan, vilket jämnade ut mötet en aning, men så fort det var dags för vapenrundor kom Liquid till liv igen.

Med en 12-9-ledning tycktes Liquid slappna av lite för mycket, och föll snart för ett klassiskt Virtus.pro-momentum. Det polska motståndet vann nämligen tre raka rundor, och jämnade således ut matchen till tolv lika. Därefter pausades matchen, men det hjälpte inte nordamerikanerna och deras ukrainska stjärna då Virtus inte bara vann den följande anti-eco-rundan, utan också den extremt viktiga rundan därpå.

Liquid valde att köra det säkra valet och spara pengar, vilket talade för att det skulle bli ett försök att ta matchen till övertid snarare än att försöka vinna mötet under ordinarie matchtid. Försöker misslyckades dock då både ecorundan och rundan därpå förlorades, vilket alltså gjorde att Virtus.pro vann.

USA Team Liquid vs. Polen Virtus.pro
TL: EliGE, Hiko, jdm64, nitr0, s1mple
VP: byali, Neo, pasha, Snax, TaZ

Nästa match är en elimineringsmatch i samma grupp som ovanstående lag spelar i. Där är det EnVyUs och mousesports som kommer att slåss om överlevnad i majorturneringen. Med andra ord kommer förloraren att elimineras, medan vinnaren möter Team Liquid i morgondagens bäst-av-tre-avgörande.

Frankrike EnVyUs vs. Tyskland mousesports
nV: apEX, DEVIL, Happy, kennyS, NBK
m: chrisJ, denis, nex, NiKo, Spiidi

Samtliga resultat och fullständigt schema hittar ni i vår tittarguide



0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..