×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL One

Devilwalks OpTic utslagna efter förlust mot F3

2
Det blev ingen lyckad första turnering för den svenske coachen Jonatan "Devilwalk" Lundberg tillsammans med hans OpTic. Laget får nu lämna turneringen efter att ha besegrats av FlipSid3.
OpTic Gaming öppnade förlorarmatchen mot FlipSid3 Tactics med ett riktigt starkt anfall på Train. Det kanadensiska laget lyckades vinna hela nio rundor som det anfallande laget och skaffade sig ett gyllene läge inför sidbytet. FlipSid3 visade sig dock vara riktigt vassa som anfallare de också.

Efter att OpTic vunnit de två första rundorna av den andra halvan började FlipSid3 sin klättring på resultattavlan och efter 24 spelade rundor var resultatet helt lika. Till slut var det dock FlipSid3 som visade sig vara det starkare laget då de drog ifrån och fastställde slutresultatet till 16-13. Därmed får OpTic packa väskorna och lämna turneringen.

Ukraina FlipSid3 vs. Kanada OpTic
F3: B1ad3, markeloff, Shara, wayLander, WorldEdit
O: daps, mixwell, NAF-FLY, RUSH, stanslaw

Det här betyder att FlipSid3 kommer att ställas mot Ninjas in Pyjamas i morgondagens skiljematcher. De gör då upp om gruppens andra slutspelsbiljett i en bäst av tre-match.

Nu väntar en högintressant vinnarmatch mellan ett tillsynes pånyttfött Team Liquid och den polska långköraren Virtus.pro. Precis som i övriga vinnarmatcher står en slutspelsbiljett och Legends-status på spel.

USA Team Liquid vs. Polen Virtus.pro
TL: EliGE, Hiko, jdm64, nitr0, s1mple
VP: byali, Neo, pasha, Snax, TaZ

Samtliga resultat och fullständigt schema hittar ni i vår tittarguide



1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..