×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL One

NiP föll mot Na`Vi efter dubbla anti-ecoförluster

1
Nej det blev ingen slutspelsbiljett för Ninjas in Pyjamas redan idag, detta står klart sedan de förlorat mot Na`Vi på Cobblestone.
En plats i slutspelet och fortsatt Legends-status stod på spel då Ninjas in Pyjamas och Natus Vincere drabbade samman på Cobblestone. Svenskarna började som det anfallande laget och efter att ha legat i ledning med 7-3 tappade de något då de lät Na`Vi komma upp i sex rundor.

NiP vann både den första och andra pistolrundan, i båda fallen förlorade de dock den efterföljande ecorundan. Na`Vi kunde genom detta jobba sig förbi NiP på resultattavlan. Lagen kom ändå att följas åt fram till 12-12, då drog det östeuropeiska laget ifrån och säkrade den där slutspelsplatsen.

Ukraina Na`Vi vs. Sverige NiP
NV: Edward, flamie, GuardiaN, seized, Zeus
NiP: f0rest, friberg, GeT_RiGhT, pyth, Xizt

Resultatet betyder att NiP nu måste spela en bäst av tre match i morgon för att kunna säkra Legends-statusen och en plats i slutspelet vid ESL One Cologne. Där möter de vinnarna av nästkommande match.

Det har blivit dags för ett nytt lag att lämna turneringen i Köln. Den här gången står det mellan ukrainska FlipSid3 Tactics och kanadensiska OpTic Gaming, ett OpTic som numera coachas av svenske Jonatan "Devilwalk" Lundberg.

Ukraina FlipSid3 vs. Kanada OpTic
F3: B1ad3, markeloff, Shara, wayLander, WorldEdit
O: daps, mixwell, NAF-FLY, RUSH, stanslaw

Samtliga resultat och fullständigt schema hittar ni i vår tittarguide



3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..