×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL One

Dignitas krossar pitas CLG — dags för NiP att jaga en slutspelsplats

1
Danska Team Dignitas är klara för fortsatt spel i ESL One Cologne sedan de utklassat CLG i dagens första förlorarmatch. Därmed har Counter Logic Gaming gjort sitt i turneringen.
Counter Logic Gaming blev fullständigt utspelade då de började som försvarare på Cobblestone i matchen mot Team Dignitas. Anförda av lagets enda norrman, Ruben "RUBINO" Villarroel Brødreskift, fullkomligt mosade Dignitas sitt motstånd och vann den första halvan med 14-1.

Dignitas fortsatte sedan krossen genom att vinna två raka rundor efter sidbytet och därmed skickade de hem Faruk "pita" Pitas Counter Logic Gaming. RUBINO då? På 17 rundor slutade han på imponerande 32/4/7, en otroligt stark insats av norrmannen.

Danmark Dignitas vs. USA CLG
D: cajunb, k0nfig, MSL, RUBINO, tenzki
CLG: hazed, koosta, reltuC, tarik, pita

Team Dignitas lever alltså vidare och får i morgon chans till revansch på sina landsmän i Astralis, detta då de båda möts i gruppens skiljematch. Den matchen spelas, till skillnad från dagens matcher, i formatet bäst av tre kartor.

NiP i kampen om en slutspelsplats

Nu har det blivit dags för svenskarna i Ninjas in Pyjamas första försök att säkra en slutspelsplats, det i kamp med det östeuropeiska monstret Natus Vincere. En match som kan tänkas bjuda på en hel del härliga rundor, så missa inte det.

Ukraina Na`Vi vs. Sverige NiP
NV: Edward, flamie, GuardiaN, seized, Zeus
NiP: f0rest, friberg, GeT_RiGhT, pyth, Xizt

Samtliga resultat och fullständigt schema hittar ni i vår tittarguide



0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..