×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Korea

Koreanska jättar gör comeback under MVP:s fana

4
Fyra femtedelar av det klassiska sydkoreanska laget WeMade FOX har återförenats när de blir laget MVP PK.
Under den långa era som Counter-Strike 1.6 var aktivt finns egentligen bara två sydkoreanska lag som nått världseliten. Ett av dem är femman mest känd som WeMade FOX och/eller eSTRO, som bland annat vann jätteturneringen WEM 2010 och kom till final både på ESWC och IEM två år tidigare. Nu har majoriteten av femman tagit ett stort kliv in i CS:GO.

WeMade FOX på e-Stars 2010. Från vänster: solo, peri, glow, termi och bail.


Med legendaren Keun-Chul "solo" Kang bakom rodret har MVP PK bildats, där många av hans forna lagkamrater från CS 1.6-eran gör honom sällskap, bland andra Seon-Ho "termi" Pyeon, Min-Soo "glow" Kim och Bum-Ki "peri" Jung, som alla var med under WeMade FOX mest framgångsrika period. Egentligen är det bara den ständigt glada profilen Sung-Jae "bail" Lee som saknas i det nya laget. Istället är det MVP project-spelaren Min-Seok "zeff" Park som fulländar femman.

MVP PR

Korea Min-Soo "glow" Kim
Korea Bum-Ki "peri" Jung
Korea Keun-Chul "solo" Kang
Korea Seon-Ho "termi" Pyeon
Korea Min-Seok "zeff" Park

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..