×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ECS

Fnatic med i leken när första säsongen av ECS ska avgöras i dag

2
I dag ska det avgöras vilket lag som vinner premiärsäsongen av Esports Championship Series, ECS. Fyra lag återstår i jakten på pokalen och den tillhörande prissumman om drygt 2,1 miljoner kronor.
ECS-finalerna går i dag in på sin tredje speldag och därmed har det blivit dags för slutspel. Två stycken semifinaler följs av turneringsfinalen. I dagens första semifinal, med starttid 13:00, hittar vi svenska Fnatic som vann grupp B. De ställs mot de franska ESL Pro League-finalisterna G2 Esports.

Fnatics väg fram till finalen har varit en aning skakig, bland annat då de spelat delar av grundserien med inhoppare på grund av Olof "olofmeister" Kajbjers välbekanta skada. Laget slutade på blott en sjätteplats i grundserien men lyckades kvala in till finalspelet. Med Kajbjer tillbaka i spel lyckades de dock vinna två raka matcher under fredagens gruppspel och säkrade därmed en plats i slutspelet.

ECS-pokalen som de fyra lagen är på jakt efter.


Luminosity lurar på andra sidan

Lite senare under söndagen, närmare bestämt klockan 16:30, är det dags för dagens andra semifinal. Där ser vi överraskningslaget Team SoloMid, som slutade på en sjätteplats i den nordamerikanska grundserien, ställas mot de brasilianska giganterna, Luminosity Gaming. Ett Luminosity som vann sin grupp efter att ha slagit både NiP Gaming och Team Liquid med 16-12.

Vinnarna av de båda semifinalerna får sedan ladda om i några timmar inför själva finalen, som börjar 21:00 på söndagskvällen. Där gör finalisterna upp om förstapriset som motsvarar drygt 2,1 miljoner kronor.


Söndag, 26 juni

Sverige Fnatic vs. Frankrike G2 Esports
F: dennis, flusha, JW, KRiMZ, olofmeister
G2: bodyy, RpK, ScreaM, shox, SmithZz
Brasilien Luminosity Gaming vs. Kanada Team SoloMid
LG: coldzera, FalleN, fer, fnx, TACO
TSM: autimatic, FNS, Semphis, SicK, Twistzz
Final

Fullständigt schema och samtliga resultat hittar ni i vår tittarguide



6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..