×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ECS

Svenskarna i NiP första lag att lämna ECS-finalerna

2
Ninjas in Pyjamas kammade noll i dagens förlorarmatch mot G2 Esports och får därmed, som första lag, lämna finalerna av Esports Championship Series.
Svenska NiP valde, föga förvånande, Cache som sin karta i måstematchen mot franska G2 Esports. Ett kartval som normalt sätt brukar tala till ninjornas fördel, men inte den här gången. G2 Esports spelade helt enkelt ut svenskarna och vann kartan med 16-4.

NiP fick inte heller någon trevlig start på Dust2 då G2 kunde säkra en 11-4-ledning under den första halvan. Svenskarna gjorde sedan att tappert försök att komma ikapp G2 Esports, men de kom aldrig längre än till tio vunna rundor. Matchen slutade i och med detta 2-0 till G2, som nu är klara för kvällens skiljematcher där en returmatch väntar mot amerikanska Team Liquid.

Sverige NiP Gaming vs. Frankrike G2 Esports
NiP: f0rest, friberg, GeT_RiGhT, pyth, Xizt
G2: bodyy, RpK, ScreaM, shox, SmithZz

Nu har det blivit dags för ännu ett högt rankat lag att kämpa för sin överlevnad i turneringen, detta då danska Astralis spelar förlorarmatch mot amerikanska Cloud9. Efter den matchen spelats färdigt har det blivit dags att dela ut turneringens två sista slutspelsbiljetter.

Danmark Astralis vs. USA Cloud9
A: device, dupreeh, karrigan, Kjaerbye, Xyp9x
C9: n0thing, shroud, Skadoodle, Slemmy, Stewie2k


Fullständigt schema och samtliga resultat hittar ni i vår tittarguide



17 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 17 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..