×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ECS

Fnatic förbi Cloud9 — dags för gruppfinal

1
Fnatic besegrar Cloud9 med jämna siffror och är därmed klara för gruppfinal mot skrällen Team SoloMid, där vinnaren garanterar en slutspelsplats.
Svenskhoppet lever i allra högsta grad i Esports Championship Series öppningsässong. Trots att NiP Gaming oturligt föll mot Luminosity i sin öppningsmatch, men fortfarande är kvar i turneringen, ser det ljust ut för Fnatic. De har nämligen precis besegrat Cloud9 i sin inledande batalj, och är därmed endast en match ifrån att säkra en slutspelsplats.

Mötet med Cloud9 utspelade sig på Dust2, där Fnatic vann pistolrundan. Trots att Cloud9 svarade med en runda snabbt in i halvan var Fnatic för starka, och knep 11-4 i halvtid. När Fnatic sedan skulle anfalla stod Jordan "n0thing" Gilbert för tre fina frags på pistolrundan, och säkrade därmed ett bättre scenario för sitt Cloud9. Olyckligt nog för jänkarna kom Fnatic med Tec-9:s och allt annat möjligt, och vann rundan därpå.

Det var dock inte en strandpromenad när Fnatic skulle avsluta matchen. Cloud9 fortsatte att mura upp ett försvar, och vinsten kom inte förrän runda 29, då Fnatic vann med 16-13.

Sverige Fnatic vs. USA Cloud9
F: dennis, flusha, JW, KRiMZ, olofmeister
C9: n0thing, shroud, Skadoodle, Slemmy, Stewie2k

Nu återstår bara en match för dagen, och det är vinnarmatchen i grupp B. Där kommer alltså Team SoloMid, som chockerande tog ner Astralis i sin öppningsmatch, att ställas mot jättarna i Fnatic. Den matchen förväntas dra igång någonstans runt 20:45, om inte snäppet senare. Vinnaren i mötet gör Luminosity sällskap i slutspelet.

Kanada Team SoloMid vs. Sverige Fnatic
TSM: autimatic, FNS, Semphis, SicK, Twistzz
Fnatic: dennis, flusha, JW, KRiMZ, olofmeister

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..