×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Eleague

Östeuropéerna för starka — Na`Vi och FlipSid3 till gruppfinal

1
Grupp E i Eleague är en match ifrån att vara avgjord, och i natt kommer Natus Vincere och FlipSid3 Tactics att göra upp om en plats till finalveckan.
Det blev ensidiga historier när gårdagens grupp-semifinaler i Eleagues grupp E avgjordes, detta när både de östeuropeiska representanterna sprang över sitt respektive motstånd för att säkra en plats till den TV-sända gruppfinalen, som spelas 04:00 i natt.

CIS Na`Vi vs. Ukraina FlipSid3
Na`Vi: Edward, flamie, GuardiaN, seized, Zeus
F3: B1ad3, markeloff, Shara, wayLander, WorldEdit

Så gick gårdagen

Först ut för kvällen var Natus Vincere mot hemmahoppet Echo Fox, ett möte som under den första dagen slutade 1-1 i kartor. Någon sådan dramatik bjöds dock inte på i gårdagens bäst-av-tre-möte, då Na`Vi inledde med att vinna Nuke efter en 10-5-halva som CT. Därefter stängde de även rejält på Overpass och rullade över Sean "sgares" Gares femma med 16-4.

CIS Na`Vi vs. USA Echo Fox
Na`Vi: Edward, flamie, GuardiaN, seized, Zeus
Echo Fox: fREAKAZOiD, roca, ryx, sgares, ShahZaM

Efter ovanstående match var det dags för mousesports och FlipSid3 att mötas, ett möte som förväntades bli ett jämnt sådant. FlipSid3 öppnade dock med ett brutalt starkt CT-spel på Overpass, där de fick med sig 13 rundor in i halvtid. Ett sådant övertag är svårt att tappa, och i slutändan vann det ukrainska laget med 16-9. Det följande mötet på Cache blev snarlikt, när FlipSid3 vann elva rundor som anfallare, ett resultat på tok för svårt för mousesports att hämta upp.

Tyskland mousesports vs. Ukraina FlipSid3
mouz: chrisJ, denis, nex, NiKo, Spiidi
F3: B1ad3, markeloff, Shara, wayLander, WorldEdit

Med dessa resultat står det alltså klart att de östeuropeiska lagen kommer att slåss om gruppens spikraka väg till finalveckan, där de åtta bästa lagen kommer att samlas. De som förlorar nattens möte är dock inte utslagna, utan tar sig till andra-chansen-veckan med alla andra grupptvåor. Värt att notera är att mousesports, tack vare en ganska stark insats i gruppens round-robin-stadie, har en god chans att ta sig till sista-chansen-veckan via en av de två wildcards som delas ut till de bästa grupptreorna.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..