×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Film

NiP släpper film om DreamHack Masters Malmö

8
Sverige stod i lågor när NiP Gaming lyfte trofén i Malmö Arena efter en finalvinst över Natus Vincere. Nu har NiP själva släppt en film för att göra minnet odödligt.
Det var många som återfick förtroende för det legendariska laget NiP Gaming när de lyckades knipa mästartiteln på DreamHack Masters Malmö framför några av världens absolut bästa lag. Uppenbarligen en minnesvärd turnering både för NiP och deras anhängare, vilket är varför man nu släpper en fragfilm om turneringen.

Bakom redigeringen står NiP Gamings svenske filmskapare Perra "akidos" Andersen, som har valt spela upp de bästa individuella frag-sekvenserna kombinerat med laddat videomaterial från Malmö Arena i kronologisk ordning. Vi börjar med att se den tunga öppningsförlusten mot Team Dignitas för att sedan få ta del av den turneringscomeback som till sist gav dem trofén och 100 000 dollar.

Filmen går under namnet "RISE" och är prydd med lite hårdare rockmusik än den typiska CS:GO-filmen. Definitivt sevärd!

RISE?

297 personer har röstat

13 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 13 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..