×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Eleague

pita CLG:s femte spelare i veckans Eleague

2
Det blir dubbelt blågult i den tredje veckan av Eleague när CLG-coachen Faruk "pita" Pita tar platsen som femte spelare.
För ungefär en månad sedan fick Jacob "FugLy" Medina lämna det Eleague- och majoraktuella Counter Logic Gaming, men någon ersättare har inte rekryterats av det nordamerikanska laget. Istället har lagets svenska coach, Faruk "pita" Pita, agerat inhoppare under onlinematcher. Nu står det klart att Pita kommer att hoppa in även under veckans Eleague.

"Det här är inte en optimal, eller den planerade situationen. Vi ville göra det absolut bästa beslutet kring vår framtida femte spelare, men vi vill inte stressa processen", förklarar CLG om situationen.

CLG på Eleague

USA Tarik "tarik" Celik
USA Stephen "reltuC" Cutler
USA Josh "jdm64" Marzano
USA James "hazed" Cobb
Sverige Faruk "pita" Pita

Eleagues grupp C, som CLG delar med Astralis, SK Gaming och NRG, drar igång ikväll klockan 18:00. CLG:s första match är mot SK Gaming, där pita kommer att få möta sin forna Begrip- och MYM-lagkamrat Andreas "MODDII" Fridh, klockan 20:30.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..