×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Maniac lämnar coachrollen i EnVyUs — återupptar spelarkarriären

-10
EnVyUs-coachen Mathieu "Maniac" Quiquerez lämnar sitt uppdrag för att åter fatta bössan och jaga de stora titlarna som spelare.
Det har ryktats om det ett bra tag och nu står det klart att den schweiziske CS:GO-stjärnan Mathieu "Maniac" Quiquerez gör comeback. Han lämnar därmed rollen som coach för Team EnVyUs, en roll som han tillträdde så sent som vid årsskiftet.

I ett uttalande till hltv.org berättar Quiquerez att beslutet, som han fattade redan innan majorturneringen i Columbus, inte har något att göra med EnVyUs bristande resultat under den senare tiden. Han fortsätter sedan:

"Vad gäller mig själv så vill jag helt enkelt spela igen. Att stå bakom dem (EnVyUs, reds. anmärkning) under några månader har fått mig att inse att jag fortfarande har kvar passionen för spelet och att det är vad jag vill göra nu. Jag kommer att ge allt jag har och se var det tar mig. Tack för allt stöd. Förhoppningsvis hör ni ifrån mig inom kort."

Ex6TenZ norpade en plats i den nya LDLC-femman framför ögonen på Maniac.


Redan i slutet av april kunde vi på Fragbite rapportera om hur Quiquerez fått nobben av den nya LDLC-satsningen, som han ryktades bli en del av. Detta efter att Kévin "Ex6TenZ" Droolans blivit erbjuden platsen sedan han tvingats lämna G2 Esports. Det återstår nu att se var Quiquerez kommer att hamna i framtiden, en lågoddsare är att han trots allt tar plats i LDLC som inte har lyckats prestera sedan lagets skapades. Senast Quiquerez var aktiv som spelare tillhörde han Titan eSports, vars femma senare kom att bli dagens G2 Esports.


Artikelbild: Robert Paul/MLG

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..