×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

olofm på väg mot comebacken — smygspelade i FPL under natten

27
Efter ett längre uppehåll har nu Olof "olofmeister" Kajbjer börjat spela CS:GO igen. Detta efter en längre tids frånvarande på grund av en skada.
Den fjärde april skrev vi om Olof "olofmeister" Kajbjers skada som gjorde att Fnatic missade DreamHack Master och nu verkar det som att svensken är påväg tillbaka i spelet då han under gårdagen smygspelade i FPL. Det var runt midnatt natten till torsdagen som olofmeister valde att spela en FPL-match där han hamnade med lagkamraten Dennis" dennis" Edman.

Trots ett långt uppbehåll slutade olofmeister tvåa i sitt lag.

Vann "comeback-matchen"

Trots inaktiviteten på drygt två månader slutade Kajbjer på en andraplats i scoreboarden med statsen 23-25 mot ett motståndarlag innehållandes bland andra Simon "twist" Eliasson. Matchen spelades på Cobblestone och slutade 16-13 till olofmeisters lag. Tidigare i veckan tweetade olofmeister att skadan går åt rätt håll men att han fortfarande inte är hundra procent redo. När den riktiga comebacken på professionell nivå sker återstår att se.

Missa inte de två exklusiva intervjuerna vi gjorde med olofmeister där han pratar om skadan



Del 1


Del 2

Saknar du olofmeister?

1996 personer har röstat

44 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 44 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..