×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

PENTA klara för Pro League — Virtus kan utebli

2
PENTA Sports har besegrat Virtus.pro i kampen om en plats till ESL Pro Leagues fjärde säsong, vilket betyder att det polska laget med största sannolikhet degraderas till Premier.
ESL Pro Leagues tredje säsong blev inte någon framgångssaga för Virtus.pro. Efter en förskräcklig online-form placerade sig laget sist, och skulle egentligen ha degraderats till ESEA Premier om det inte var så att arrangörerna ändrade antalet platser för den kommande säsongen.

Istället för Virtus.pro möjligheten att hänga kvar i Pro League, men de skulle behöva besegra tyskbaserade PENTA Sports, som kom tvåa i ESEA Premier. Mötet gick dock inte som Virtus.pro hade hoppats. PENTA knep nämligen en kvick 1-0-ledning i kartor via en övertygande 16-3-vinst på Cache.

Virtus.pro svarade sedan med en 16-9-vinst på Mirage, och Cobblestone skulle avgöra det hela. Det blev en nagelbitare, då båda lagen fick 11-4 med sig som det försvarande laget. När övertiden spelades ut var det dock PENTA som var starkare.

Polen Virtus.pro vs. Tyskland PENTA Sports
Virtus: byali, Neo, pasha, Snax, TaZ
PENTA: kRYSTAL, loWel, mikeS, tabseN, tahsiN

När vi skriver att Virtus.pro "med största sannolikhet" kommer att åka ner till ESEA Premier är det för att ESL fortfarande inte offentliggjort inbjudan till wild card-platsen för den kommande säsongen. Om ESL väljer att bjuda in Virtus.pro trots att de eliminerats, eller om de väljer att gå på något mindre erfaret lag, återstår att se.

ESL Pro League Season 4

Sverige NiP Gaming
Sverige Fnatic
Danmark Astralis
Danmark Team Dignitas
Danmark SK Gaming
Frankrike G2 Esports
Frankrike EnVyUs
Ukraina Natus Vincere
Ukraina FlipSid3 Tactics
Europa FaZe Clan
Tyskland mousesports
Europa HellRaisers
Tyskland PENTA
Europa Wild card-lag

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..