×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Virtus.pro besegrar Na`Vi — vinner SL i-League Invitational

2
Polska Virtus.pro fullbordar succéloppet i StarLadder i-League Invitational #1, detta efter att ha besegrat publikfavoriterna i Natus Vincere i final.
Under söndagskvällen avgjordes StarLadder i-League Invitational, och det blev polsk vinst i Kiev när Virtus.pro besegrade Natus Vincere i finalen. Slutresultatet löd 2-1 i kartor.

Finalseriens första karta var Inferno, där Virtus.pro öppnade med en fenomenal försvarssida när de fick med sig hela tolv rundor in i halvtid. Det polska "guldlaget" hade sedan lite problem med att stänga kartan, men lyckades ändå göra så innan det blev riktigt svettigt.

Med en 16-11-vinst i bagaget gick Virtus.pro sedan in för att anfalla på Train, något som definitivt inte hade samma framgångar. Denna gång var det nämligen Na`Vi:s tur att stå för en 12-3-vinst i halvtid efter att ha spelat som försvarare, och efter att Virtus.pro fått några sympatirundor var 1-1-kvitteringen gjord.

Na`Vi:s Ioann "Edward" Sukhariev var finalseriens bästa spelare, men det skulle inte komma till att räcka...


Det stora avgörandet landade på Cobblestone, som inledningsvis såg ut att bli den jämnaste drabbningen i finalserien. Efter att ha spelat som anfallare hade Virtus.pro nämligen en knapp 9-6-ledning när det var dags för sidbyte, men det blev aningen ensidigare därefter. Storspel från Janusz "Snax" Pogorzelski hjälpte nämligen det polska laget över tröskeln med god marginal, och när 16-10 skrevs in på sista kartan stod Virtus.pro som mästare.

Polen Virtus.pro vs. Ukraina Natus Vincere
VP: TaZ, Neo, pasha, Snax, byali
Na`Vi: Edward, GuardiaN, flamie, seized, Zeus

TaZ kritik kring formatet

Inför finalen var det inte själva mötet i sig som fick mest uppmärksamhet, utan reglerna och formatet kring turneringen. Några timmar innan matchstart presenterades det nämligen att polackerna, trots att de gått obesegrade i winner bracket, inte skulle få någon som helst fördel i finalen. Detta fick veteranen Wiktor "TaZ" Wojtas att säga ifrån, och han vände sig till Twitter för att bland annat fråga sina fans om de tyckte att han och hans lagkamrater skulle lämna walk-over i finalen i ren protest.

"Yo Winners bracket vs loosers bracket = equal. Second time in CIS. =) should we forfeit or agree to unfair rules?" skrev TaZ på Twitter bara timmar innan finalen.

Lyckligtvis valde laget att spela, och istället för att ha gett upp finalserien åkte de hem med både en titel och 50 000 dollar i bagaget. Dessutom kunde den som följer TaZ på Twitter se att laget verkar ha haft ganska roligt på efterfesten. Slutplaceringarna i StarLadder i-League Invitational #1 ser ut som följer.

Slutplaceringar


1. Polen Virtus.pro — 50 000 dollar (cirka 415 600 kronor)
TaZ, Neo, pasha, Snax, byali

2. Ukraina Natus Vincere — 20 000 dollar (cirka 166 200 kronor)
Edward, GuardiaN, flamie, seized, Zeus

3. Polen Dobry&Gaming — 12 000 dollar (cirka 99 700 kronor)
innocent, SZPERO, MICHU, mouz, MINISE

4. Sverige Godsent — 8 000 dollar (cirka 66 500 kronor)
pronax, twist, znajder, pauf, Lekr0

5-6. Europa HellRaisers — 3 000 dollar (cirka 24 900 kronor)
ANGE1, oskar, bondik, STYKO, Zero

5-6. Ukraina Worst Players — 3 000 dollar (cirka 24 900 kronor)
s1mple, arch, fix, F1L1N, crush

7-8. Ukraina FlipSid3 Tactics — 2 000 dollar (cirka 16 600 kronor)
B1ad3, markeloff, Shara, wayLander, WorldEdit

7-8. Danmark SK Gaming — 2 000 dollar (cirka 16 600 kronor)
MODDII, Friis, Pimp, AcilioN, Magiskb0Y

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..