×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Virtus överlever Worst Players-chock i Kiev

1
De första matcherna i StarLadder i-League Invitational #1 har avgjorts, och det är HellRaisers och Virtus.pro som vinner över SK respektive Worst Players. Det var dock inte enkelt för polackerna.
I skrivande stund pågår StarLadder i-League Invitational #1 i den ukrainska huvudstaden. På plats är några av de bästa lagen i Europa, inklusive Virtus.pro, Natus Vincere, svenska Godsent och Andreas "MODDII" Fridhs SK Gaming.

Nu har double elimination-turneringens första matcher spelats, där vi fick se HellRaisers övertyga rejält mot SK Gaming. Faktum är att den omtalade AWP-spelaren Tomas "oskar" Stastny och lagkamraten Martin "STYKO" Styk var så starka att SK endast fick fem rundor per karta, där de både på Cache och Overpass började som anfallare. För HellRaisers innebär vinsten att man avancerar i turneringens winner bracket, medan SK Gaming hänger löst i loser bracket.

s1mple och hans Worst Players chockade Virtus.pro — men inte tillräckligt.


I den andra matchen, som spelades samtidigt, blev det bra mycket mer drama. Där var det Virtus.pro som ställdes mot sista-minuten-laget Worst Players, Aleksandr "s1mple" Kostylievs lag som så sent som igår ersatte kinesiska Born Of Fire. Trots en övertygande 16-5-vinst i den första kartan, Mirage, fick Virtus.pro en rejäl utmaning framför sig. Mötets andra karta, Cache, gick nämligen till en övertid som vanns av det ukrainska laget. Även den tredje kartan, Cobblestone, blev en jämn sådan. Dock var det Virtus.pro som efter många om och men vann med 16-13 och därmed 2-1 i kartor.

Europa HellRaisers vs. Danmark SK Gaming
HR: ANGE1, oskar, bondik, STYKO, Zero
SK: MODDII, Friis, Pimp, AcilioN, Magiskb0Y
Polen Virtus.pro vs. Ukraina Worst Players
VP: TaZ, Neo, pasha, Snax, byali
WP: s1mple, arch, fix, F1L1N, crush


SK:s öde avgörs härnäst — sedan spelar Godsent

Nästa match i 100 000-dollarturneringen är loser bracket-mötet mellan SK Gaming och Worst Players. Förloraren den matchen kommer att få lämna turneringen på en delad sistaplats, medan vinnaren får nöjet att möta förloraren från en av winner bracket-semifinalerna. Direkt efter sagda möte mellan SK och Worst Players kommer svenska Godsent att göra debut i turneringen, detta mot ukrainska FlipSid3 Tactics. Den matchen, liksom Na`Vi:s möte med före dettta CSGL-laget i Dobry&Gaming, är schemalagd att dra igång 15:00.

Loser bracket — Omgång 1

Danmark SK Gaming vs. Ukraina Worst Players
SK: MODDII, Friis, Pimp, AcilioN, Magiskb0Y
WP: s1mple, arch, fix, F1L1N, crush

Winner bracket — Omgång 1

Ukraina FlipSid3 vs. Sverige Godsent
F3: B1ad3, markeloff, Shara, wayLander, WorldEdit
GOD: pronax, twist, znajder, pauf, Lekr0
Ukraina Na`Vi vs. Polen Dobry&Gaming
Na`Vi: Edward, GuardiaN, flamie, seized, Zeus
D&G: innocent, SZPERO, MICHU, mouz, MINISE

Värt att notera är att ovanstående vinnare, HellRaisers och Virtus.pro, kommer att mötas i winner bracket-semifinal. Denna match spelas dock inte förrän 12:00 imorgon, fredag den 20 maj.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..