×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

17 nya skins i ny Chroma Case-vapenlåda

5
I nattens Global Offensive-uppdatering finner vi en sprillans ny vapenlåda med 17 nya skins i.
I natt lanserades en smärre uppdatering till Counter-Strike: Global Offensive, där den mest färgglada nyheten är att en tredje upplaga av Chroma Case-vapenlådorna släppts. Lådan innehåller hela 17 nya skins, bland andra en P250 | Asiimov och en M4A1-S som förmodas bli en populär sådan. Ni kan se samtliga skins i bildspelet ovan. Notera att det inte finns någon ny kniv, utan det är de "gamla vanliga" Chroma-knivarna som gäller.

Utöver vapenlådan har utvecklarna fixat vad som kan ses som petitesser. En molotov- och incendiary grenade-bugg på icke-officiella servrar har lösts, en kraschbugg för community-servrar har fixats och ljudet när man man köper armor skiljer sig nu aningen mellan T och CT. En större grej för sydamerikaner är att man satt upp spelservrar i Chile, något som inte funnits innan.

    Nattens patchnotes:

  • Added the Chroma 3 Case.
  • In-game blog is now displayed using the language of game UI when possible.
  • Fixed rounding errors in timing for molotovs/incendiary grenades. They now deal exactly 40 DPS regardless of server tickrate.
  • Fixed community server crash relating to graphs and games that go into overtime.
  • Equip armor sounds are now slightly different for T and CT
  • Added official game servers in Chile.

Vilket skin tycker du är snyggast?

1871 personer har röstat

22 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 22 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..