×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Na`Vi hoppar av mångmiljonligan ECS

3
Schemat är för hektiskt, och den östeuropeiska jätten tvingas tacka nej till att tävla om 28 miljoner kronor.
Natus Vincere har hoppat av den massiva miljonligan Esports Championship Series, ECS. Anledningen är att schemat helt enkelt är för hektiskt och att laget behöver behöver vila sig. Na`Vi var en favoritkandidat att ta sig långt i turneringen, då de bara i år har spelat fem stycken offline-finaler, varav vunnit två stycken.

"Det är synd att vi måste missa så stora LAN som DreamHack Austin och debutsäsongen av ECS, men tröttheten efter många långa flygningar och väldigt jämna matcher har satt press även på mig, trots att jag inte är en spelare. Jag hoppas att den här pausen hjälper oss att återfå energi och fortsätta underhålla våra fans med fantastiska resultat 2016", berättar lagets coach Sergei "starix" Ishchuk.

Turneringens arrangörer, FACEIT och Twitch, har ännu inte offentliggjort om Na`Vi kommer att ersättas av något annat lag, eller om turneringen fortsätter med ett lag kort. Värt att notera är att Na`Vi inte spelat någon match i ECS, vilket gör att avhoppet inte påverkar lika mycket.

Ovan nämnda trötthet kan ha spelat in väldigt mycket i Na`Vi:s avgörande insatser i ESL Pro League, där de slutade femma och således misslyckades med att kvala in till London-evenemanget. Den välbehövda pausen kan även vara väldigt gynnande för lagets stjärnspelare, Ladislav "GuardiaN" Kovács, då AWP:aren får möjlighet att reparera sin omtalade handledsskada.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..