×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

wenton till Fnatic — PlesseN ersätts

12
Fnatic väljer att byta ut sin inhoppare genom att rekrytera Preparation-spelaren John "wenton" Eriksson.
Den 8 april släppte Fnatic chocknyheten om att den okände Niclas "PlesseN" Plessen skulle hoppa in i laget medan Olof "olofmeister" Kajbjer tar hand om sin armskada. Då var det sagt att laget valde att fokusera på ung talang i hopp om att främja scenen, snarare än att bryta upp ett redan befintligt lag för att få en mer erfaren ersättare. Nu har vinden vänt.

Trots stundtals väldigt imponerande insatser från Plessen har han blivit bänkad i laget, och in kommer istället John "wenton" Eriksson, som lämnat Team Preparation i samband med detta. Enligt lagets coach Viktor "vuggo" Jendeby handlar det om att de behöver fokusera på sitt eget spel.

"Att plocka upp PlesseN var en stor risk. Utan erfarenhet av lagspel, speciellt på en hög nivå, var han definitivt ett wildcard. Vi tror fortfarande att han har en fantastisk framtid framför sig, han är fortfarande väldigt ung och har stor potential att bli en spelare av världsklass. Men kortsiktigt behöver vi någon med mer erfarenhet så att vi kan fokusera mer på vårt egna spel snarare än att hjälpa talanger utvecklas", berättar Viktor "vuggo" Jendeby.

Fnatic kommer nämligen att med wenton i laget redan ikväll, då den avgörande omgången i ESL Pro League kommer att spelas. Svenskarna möter danska Astralis bäst av två kartor, där man måste vinna båda för att garantera avancemang. Skräckscenariot är om Na`Vi och G2 Esports vinner båda sina matcher mot mousesports respektive NiP Gaming.

Fnatic

Sverige Robin "flusha" Rönnquist
Sverige Jesper "JW" Wecksell
Sverige Freddy "krimz" Johansson
Sverige Dennis "dennis" Edman
Sverige John "wenton" Eriksson (Inhoppare)

Sverige Olof "olofmeister" Kajbjer (Skadad)
Sverige Viktor "vuggo" Jendeby (Coach)

Fnatics ESL Pro League-matcher ikväll

Danmark Astralis vs. Sverige Fnatic
Astralis: cajunb, device, dupreeh, karrigan, Xyp9x
Fnatic: dennis, flusha, JW, krimz, wenton
Sverige Fnatic vs. Danmark Astralis
Fnatic: dennis, flusha, JW, krimz, wenton
Astralis: cajunb, device, dupreeh, karrigan, Xyp9x

32 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 32 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..