×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

MLG

Liquid vinner derbyt — klara för semifinal över CLG

4
Det nordamerikanska derbyt avgörs med en 2-0-vinst för Liquid, som för första gången på över två år säkrar ett nordamerikanskt lag i semifinal.
Dagens sista match har avgjorts, och det är Team Liquid som vinner det nordamerikanska derbyt mot Counter Logic Gaming efter två kartor mot noll. Vinsten innebar rejäl dramatik när vinnarlaget stod för en fenomenal vändning följt av en rejält individuell insats.

Den första kartan att spelas i mötet var Cache, som valdes av Team Liquid. Det gick dock extremt knackigt för Eric "adreN" Hoag och hans fyra medspelare när motståndarna i Counter Logic Gaming knep hela tolv rundor som det anfallande laget. Tron om att den första kartan skulle gå CLG:s väg var total, men Liquid bjöd på extremt starkt anfallsspel som vände matchen till en 16-13-vinst för Liquid.

s1mple var en av de som klev fram för Liquid.


Med ångest över sig gick sedan CLG in i sitt kartval, Mirage, som det anfallande laget. En välbehövlig pistolrunda vanns, men snart började det bli knackigt för den svenske coachen Faruk "pita" Pitas mannar. I slutet av halvan hade en monstruös Aleksandr "s1mple" Kostyliev och hans lag säkrat nio rundor mot sex, och när femman gick över till anfallssidan blev det överkörning. Sju raka rundor vanns av Liquid, som därmed säkrade 2-0-vinsten och en plats i semifinal.

USA Team Liquid vs. USA CLG
Liquid: adreN, EliGE, Hiko, nitr0, s1mple
CLG: FugLy, hazed, jdm64, reltuC, tarik


Under morgondagen kommer den fjärde kvartsfinalen, mellan Luminosity Gaming och Virtus.pro, att avgöras. Därefter kommer Natus Vincere och Astralis att ställas mot varande i en bäst-av-tre-match om den första finalplatsen. Avslutar dagen gör den andra semifinalen, där Team Liquid kommer att ställas mot vinnarna mellan Luminosity och Virtus.pro.

Lördag, 2 april
Brasilien Luminosity Gaming vs. Polen Virtus.pro
LG: coldzera, FalleN, fer, fnx, TACO
VP: byali, Neo, pasha, Snax, TaZ

Ukraina Natus Vincere vs. Danmark Astralis
Na`Vi: GuardiaN, Edward, flamie, seized, Zeus
Astralis: cajunb, device, dupreeh, karrigan, Xyp9x

USA Team Liquid vs. Vinnare Kvartsfinal 4
TL: adreN, EliGE, Hiko, nitr0, s1mple

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..