×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

MLG

Na`Vi avslutar NiP:s majortripp — Fnatic spelar härnäst

3
NiP Gamings resa genom på MLG Columbus har tagit slut när ett starkt Natus Vincere eliminerar svensklaget och säkrar plats till semifinal. Nu väntar ett möte mellan Fnatic och Astralis i dagens andra kvartsfinal.
Östeuropeiska Natus Vincere är det första laget att säkra en topp-fyra-plats på miljonmajorn MLG Columbus. Detta står klart efter att man besegrat svenska NiP Gaming med två raka kartor mot noll.

Mötet inleddes på Inferno, en karta som NiP Gaming valde efter att Na`Vi bannat Cache i vetoprocessen. Det blev dock en rejäl utmaning för svenskarna, då de som anfallare endast fick ihop två rundor innan halvtid, mycket tack vare starkt försvarsspel från Ioann "Edward" Sukhariev. När den andra halvan väl drog igång klev NiP-inhopparcoachen Björn "THREAT" Pers fram och vann en pistolrunda åt sitt lag, och även Christopher "GeT_RiGhT" Alesund tog kommando när han drog ett ace med SCAR20. Det räckte dock föga i det massiva underläget de låg i, och Na`Vi stängde kartan med 16-9.


Alesund bjöd på godis med autosnipern, men det räckte inte.


Nästa karta var Mirage, en spelplan som NiP blev överkörda på i gruppspelet mot Luminosity Gaming. Det blev inte mycket ljusare denna gång, när Na`Vi började som anfallare och alltid låg i ledning. Trots två stycken vunna eco-rundor från svenskarna låg man ändå under med 5-10 i halvtid, och Na`Vi fortsatte sedan ploga genom att även vinna kartans andra pistolrunda och gick kvickt upp till 14 rundor. Därefter började NiP göra det svårt för Na`Vi att avgöra kartan, men lyckades inte komma tillräckligt långt för att skaka mötet.

Ukraina Natus Vincere vs. Sverige Ninjas in Pyjamas
Na`Vi: Edward, flamie, GuardiaN, seized, Zeus
NiP: f0rest, friberg, GeT_RiGhT, threat, Xizt



Fnatic möter Astralis härnäst

VIlka Na`Vi möter i sin semifinal är ännu inte hugget i sten, men det kommer att vara det inom bara några timmar. Härnäst kommer nämligen svenska Fnatic och danska Astralis att göra upp i en bäst-av-tre. Astralis vann sin grupp efter vinster över Gambit Gaming och slutspelsklara Counter Logic Gaming. Fnatic å andra sidan föll chockartat mot Team Liquid i sin gruppfinal, men avancerade som grupptvåa via en ensidig 2-0-vinst över FaZe Clan.

Danmark Astralis vs. Sverige Fnatic
Astralis: cajunb, dev1ce, dupreeh, karrigan, Xyp9x
Fnatic: dennis, flusha, JW, KRiMZ, olofmeister



Facebook-showen fortsätter

Under turneringens gång har Fragbite-representanter suttit och kört en Facebook-liveshow vid namn Majorsoffan hemma från Stockholm. Även denna sändning fortsätter att gå igång mellan varje karta och match, och just nu sitter vi med gästen Fredrik "slap" Junbrant från Escape Gaming och diskuterar matchen som varit och matchen som kommer.

Majorsoffan: NiP utslagna

Posted by Fragbite on Friday, 1 April 2016

21 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 21 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..