×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

MLG

Fnatic till slutspel efter promenadseger mot FaZe

1
FaZe Clan hade inte mycket att sätta emot i skiljematchen mot Fnatic under torsdagskvällen och det svenska stjärnlaget är återigen klara för ett majorslutspel.
Fnatic är klara för slutspelet av MLG Columbus efter en bekväm 2-0-seger mot FaZe Clan. Detta innebär samtidigt att FaZe tappar sin Legends-status och att de får sikta in sig på att spela kvalturneringen om de ska kunna delta i nästkommande majorturnering.

Viktor "vuggo" Jendeby och hans fnattar vann den första halvan, som försvarare, på Mirage med 10-5 och kunde i slutändan vinna hela kartan med betryggande 16-10. När det sedan blev dags för Cobblestone visade Fnatic än en gång varför de av många anses vara världens bästa CS:GO-lag, detta då de tog hem kartan med solklara 16-6. Två raka kartvinster för Fnatic alltså som nu ställs mot Astralis i morgondagens kvartsfinaler.

Europa FaZe Clan vs. Sverige Fnatic
FaZe: aizy, fox, jkaem, Maikelele, rain
Fnatic: dennis, flusha, JW, KRiMZ, olofmeister


Team Liquid är redan klara för helgens slutspel, frågan är om vi kan komma att få se ett till nordamerikanskt lag knipa en slutspelsbiljett. Denna fråga ska få sitt svar härnäst då Counter Logic Gaming ställs mot östeuropeiska Gambit Gaming i kampen om den sista slutspelsbiljetten för grupp C.

USA Counter Logic Gaming vs. CIS Gambit Gaming
CLG: FugLy, hazed, jdm64, reltuC, tarik
Gambit: AdreN, Dosia, hooch, mou, wayLander


Vi fortsätter att sända live mellan matcherna på Facebook

Samtliga resultat hittills i turneringen likväl som ett schema för de kommande matcherna hittar ni lättast i vår tittarguide.

Majorsoffan: Elva svenskar i slutspel!

Publicerat av Fragbite den 31 mars 2016



Glöm inte att titta på våra livesändningar via på Facebook. Där sänder André "rich" Åkerblom och Joakim "JoeAWESOME" Jansson live mellan kartorna för att bjuda på analyser och annat matnyttigt. Passa gärna på att ställa era frågor till dem, direkt i kommentarsfältet på Facebook.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..