×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

MLG

Astralis och Natus Vincere säkrar onsdagens sista slutspelsplatser

1
Astralis och Natus Vincere är klara för helgens MLG Columbus-slutspel. Därmed är fyra av totalt åtta slutspelslag klara och med det är det dags att avrunda den andra majordagen.
I kvällens tredje vinnarmatch fick vi se Counter Logic Gaming, som skickade iväg EnVyUs på förlorarnas stig under gårdagen, ta sig an danska Astralis. Matchen utspelade sig på Overpass och efter en jämn första halva, med Astralis som det anfallande laget, tog danskarna över totalt i den andra. Counter Logic lyckades inte alls med att ta igen som den danska fästningen och Astralis kunde till slut vinna matchen med 16-9.

USA Counter Logic Gaming vs. Danmark Astralis
CLG: FugLy, hazed, jdm64, reltuC, tarik
Astralis: cajunb, dev1ce, dupreeh, karrigan, Xyp9x


Kampen om vinnarmatchernas sista slutspelsbiljett gick mellan Natus Vincere och en av tisdagens överraskningar, Virtus.pro. Ett Virtus som så sent som igår slog G2 Esports med hela 16-1. Idag gick det långt ifrån lika bra för polackerna när de ställdes mot ett heltaggat Na`Vi på Cobblestone. Virtus.pro lyckades inte alls med att försvara sig under matchens första halva vilket ledde till att Na`Vi hade en betryggande 12-3-ledning i halvtid. När Na`Vi sedan vann matchens andra pistolrunda var saken i princip avgjord.

Ukraina Natus Vincere vs. Polen Virtus.pro
Na`Vi: Edward, flamie, GuardiaN, seized, Zeus
VP: byali, Neo, pasha, Snax, TaZ


Detta innebär inte bara att den andra dagen av MLG Columbus har kommit till sin ände, det ger oss också full koll på morgondagens schema. Counter Logic Gaming kommer att ställas mot Gambit Gaming i torsdagens skiljematcher medan Virtus.pro återigen får möta G2 Esports.

Vi fortsätter att sända Live på Facebook även i morgon

Samtliga resultat hittills i turneringen likväl som ett schema för de kommande matcherna hittar ni lättast i vår tittarguide. När turneringen tar vid igen under torsdagen är vi på Fragbite återigen tillbaka på Facebook Live. Där sänder André "rich" Åkerblom och Joakim "JoeAWESOME" Jansson live mellan matcherna för att bjuda på analyser och annat matnyttigt.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..