×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

MLG

NiP kunde inte rubba Luminosity på Mirage — ställs mot mousesports i morgon

2
Det blev ingen säkrad slutspelsplats för Ninjas in Pyjamas när de ställdes mot Luminosity i onsdagens vinnarmatcher. Svenskarna får nu ladda om inför morgondagens drabbning med mousesports.
Luminosity Gaming visade sig bli både ett och två nummer för stora för svenskarna i Ninjas in Pyjamas, då de båda lagen ställdes mot varandra i onsdagens första vinnarmatch. Luminosity vann matchen efter en imponerande vinstrad och är därmed det första laget att säkra en plats i helgens slutspel.

Ninjas in Pyjamas började som det anfallande laget och de två lagen följdes åt fram till ställningen 5-3 för svenskarna, då lade Luminosity i en ny växel. Det brasilianska laget vann runda efter runda, och NiP såg inte ut att kunna göra något för att stoppa Luminositys framfart. I slutändan vann brassarna 13 rundor i rad, vilket gav slutresultatet 16-5 till Luminosity.

Sverige Ninjas in Pyjamas vs. Brasilien Luminosity Gaming
NiP: f0rest, friberg, GeT_RiGhT, threat, Xizt
LG: coldzera, FalleN, fer, fnx, TACO


För NiP gäller det nu att ladda om inför morgondagens måstematch mot mousesports, då den sista slutspelsplatsen för grupp A står på spel. Denna match spelas i bäst av tre kartor och är schemalagd till 16.00 i morgon, torsdag.

Nu är det dags för turneringens andra svensklag, Fnatic, att ta sig an ett av turneringens uppenbart starkare hemmalag, Team Liquid. Frågan är om vi kommer att få se något svenskt lag säkra en slutspelsplats redan idag, eller om Liquid kan överraska mot de mesta mästarna i Fnatic.

USA Team Liquid vs. Sverige Fnatic
Liquid: adreN, EliGE, Hiko, nitr0, s1mple
Fnatic: dennis, flusha, JW, KRiMZ, olofmeister


Ni har väl inte missat att vi sänder live på Facebook?

Ett komplett spelschema, samt ytterligare nyttig information, för fortsättningen av MLG Columbus hittar ni i vår tittarguide. Missa inte heller våra sändningar via Facebook Live där André "rich" Åkerblom, Fredric "Nallen" Bohlin och assistenten Joakim "JoeAWESOME" Jansson sänder live mellan matcherna för att bjuda på analyser och annat matnyttigt.

31 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 31 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..