×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

MLG

Natus Vincere och Virtus.pro tisdagens sista vinnare

1
Det första dagen av MLG Columbus har kommit till sin ände, och vilken avslutning det blev. Hårt ifrågasatta "Virtus.plow" krossade G2 i dagens sista match.
Natus Vincere och Virtus.pro är klara för morgondagens vinnarmatch i grupp D, detta står klart sedan de sista matcherna av tisdagens första majordag avslutats. Och ett av lagen, Virtus.pro, gjorde sig återigen förtjänta av ett gammal klassiskt smeknamn. "Virtus.plow".

Cloud9 fick en imponerande bra start på sin majorresa då det nordamerikanska laget mötte Natus Vincere på Train. Nordamerikanerna sprang snabbt iväg på resultattavlan och Na`Vi kämpade verkligen med att slå hål på Cloud9:s försvar. När de väl lyckades skå in en kil i det dittills stå stabila försvaret blev det dock genast Na`Vis match. Det östeuropeiska laget gick från underläge 0-6 till vinst med 16-9, och allt detta efter en väl använd taktiskt paus.

Ukraina Natus Vincere vs. USA Cloud9
Na`Vi: Edward, flamie, GuardiaN, seized, Zeus
C9: fREAKAZOiD, n0thing, shroud, Skadoodle, Stewie2k


De regerande majormästarna EnVyUs var ett av de två lag vars form verkligen har ifrågasatts inför MLG Columbus. Det andra var Virtus.pro. När det polska laget, som till råga på allt är den CS:GO-femma på elitnivå som har hållit ihop längst, mötte G2 Esports var det många som lade sina röster på fransk-belgiska G2, men ack så fel det var. Virtus.pro tog fram den välbekanta plogen och gjorde sig åter förtjänta av smeknamnet "Virtus.plow" genom att köra över G2 med hela 16-1. En seger som grundlades under den första halvan då Virtus.pro spelade som det anfallande laget på Train.

Polen Virtus.pro vs. Frankrike G2 Esports
VP: byali, Neo, pasha, Snax, TaZ
G2: Ex6TenZ, RpK, ScreaM, shox, SmithZz


I och med detta är den första dagen av MLG Columbus alltså över. Men frukta ej. Redan klockan 16.00 i morgon är det dags för mer, stekhet CS:GO-action ifrån USA. Onsdagen inleder med de fyra förlorarmatcherna och först ut är mötet mellan FlipSid3 Tactics och mousesports.

När dessa fyra matcher spelats är det så dags för vinnarmatcherna och då får vi se två svenskmatcher efter varandra. Först handlar det om Ninjas in Pyjamas som möter brasilianska Luminosity Gaming, för att sedan följas av Team Liquids batalj med giganterna i Fnatic.

Ni har väl inte missat att vi sänder live på Facebook?

Ett komplett spelschema, samt ytterligare nyttig information, för fortsättningen av MLG Columbus hittar ni i vår tittarguide. Missa inte heller våra sändningar via Facebook Live där André "rich" Åkerblom, Fredric "Nallen" Bohlin och assistenten Joakim "JoeAWESOME" Jansson sänder live mellan matcherna för att bjuda på analyser och annat matnyttigt.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..