×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

MLG

Fnatic fullständigt krossar majornykomlingen Splyce

2
Det blev inget trevligt mottagande som det nordamerikanska nytillskottet Splyce fick när de ställdes mot Fnatic under tisdagskvällen. Svenskarna kunde njuta av tågresan från start till mål.
Fnatic är klara för morgondagens vinnarmatch i grupp B, detta efter en promenadseger mot nordamerikanska Splyce på Train. En riktig mardrömsstart alltså för Splyce, som fick många att höja på ögonbrynen då de kvalificerade sig för majorturneringen före lag som SK och Vexed Gaming.

Splyce började som det försvarande laget i drabbningen och efter att ha förlorat de tre inledande rundorna fick de faktiskt med sig den fjärde, detta då de lyckades desarmera bomben. Sedan fanns det bara ett lag på servern. Det svenska övertaget var så pass stort att Fnatic mer eller mindre kunde leka sig fram till segern. Vid halvtid hade Fnatic en imponerande 12-3-ledning och även om Splyce lyckades vinna tre rundor i rad efter sidbytet kom de aldrig ens nära att rädda hedern.

Sverige Fnatic vs. USA Splyce
Fnatic: dennis, flusha, JW, KRiMZ, olofmeister
Splyce: abE, arya, DAVEY, jasonR, Professor_Chaos


I vinnarmatchen kommer Fnatic att ställas mot ännu ett nordamerikanskt lag, detta sedan Team Liquid stått för turneringens första överraskning då de vann mötet med FaZe Clan tidigare under kvällen. Svenske Mikail "Maikelele" Bill och hans lagkamrater i FaZe å andra sidan får nu se om Splyce har något mer att sätta upp emot dem i gruppens förlorarmatch.

Europa FaZe Clan vs. USA Team Liquid
FaZe: aizy, fox, jkaem, Maikelele, rain
adreN, EliGE, Hiko, nitr0, s1mple


Nu väntar en match som förhoppningsvis kan bli en något mer spännande historia. Det handlar om den första matchen i grupp C mellan franska EnVyUs och nordamerikanska Counter Logic Gaming. Missa inte detta!

Frankrike EnVyUs vs. USA Counter Logic Gaming
EnVy: apEX, DEVIL, Happy, kennyS, NBK
CLG: FugLy, hazed, jdm64, reltuC, tarik


Missa inte vår Live-sändning på Facebook

Ett spelschema, samt ytterligare nyttig information, för MLG Columbus hittar ni i vår tittarguide. Missa inte heller våra sändningar via Facebook Live där André "rich" Åkerblom, Fredric "Nallen" Bohlin och assistenten Joakim "JoeAWESOME" Jansson sänder live mellan matcherna för att bjuda på analyser och annat matnyttigt.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..