×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

HellRaisers tar hem segern i Copenhagen Games 2016

2
Efter en stundtals riktigt nervkittlande final står det nu klart att HellRaisers vinner 2016 års upplaga av Copenhagen Games.
HellRaisers tar hem finalen av Copenhagen Games 2016 efter två raka kartvinster mot E-Frag. I och med detta gör den huvudsakligen slovakiska femman klassiska lag som Ninjas in Pyjamas och Virtus.pro sällskap när de nu kan titulera sig som vinnare av Copenhagen Games-mästare i CS:GO.

Finalen tog sin början på klassiska Inferno med HellRaisers som det anfallande laget. Det var även det slovakiska laget som kom ur den första halvan med en knapp ledning. E-Frag vägrade dock att ge upp och vid 30 spelade rundor var ställningen helt lika. Det kom sedan att krävas tre förlängningar innan den första kartan fick sin vinnare, nämligen HellRaisers. Överlag en riktigt jämn karta med en hel del spännande rundor och starka individuella insatser från båda lagen.

Om den första kartan var underhållande tack vare att den var så jämn, ja då var den andra det för att HellRaisers spelade så övertygande. De glädjerop som kastades fram och tillbaka under den första kartan kom den här gången endast från den slovakiska sidan då HellRaisers sprang ifrån till en 11-4-ledning under den första halvan. Med flytet, och självförtroendet, i ryggen ångade HellRaisers fortsatt på när det blev dags för laget att försvara sig på Dust2. En tröstrunda, det var allt som E-Frag mäktade med som anfallande lag på Dust2 och slutsiffrorna skrevs till slut till 16-5 i HellRaisers favör.

Slovakien HellRaisers vs. Bulgarien E-Frag
HR: ANGE1, oskar, queztone, STYKO, Zero
E-Frag: bubble, dream3r, nkl, spyleadeR, v1c7oR


Slutplaceringar och prisfördelning

1. Slovakien HellRaisers — 17 000 euro (drygt 157 000 kronor)
2. Bulgarien E-Frag — 8 000 euro (drygt 74 000 kronor)
3-4. Turkiet Space Soldiers — 2 500 euro (drygt 23 000 kronor)
3-4. Sverige Publiclir — 2 500 euro (drygt 23 000 kronor)
5-8. Danmark Team Preparation
5-8. Danmark Copenhagen Wolves
5-8. Danmark SK Gaming
5-8. Danmark Team Dignitas
9-12. Tyskland ALTERNATE aTTaX
9-12. Sverige Epsilon eSports
9-12. Sverige Team Plantronics
9-12. Sverige Iwku Gaming
13-16. Danmark Fragsters
13-16. Danmark Alpha Gaming
13-16. Finland ENCE eSports
13-16. Finland RCTIC eSports

I och med detta är CS:GO-turneringen i den danska huvudstaden över för denna gång. Bästa svenska lag blev Publiclir som slutade på en delad tredje- och fjärdeplats, utslagna av just HellRaisers tidigare under lördagen. HellRaisers kan, förutom titeln och en riktigt stilig pokal, även räkna hem 157 000 kronor. Tvåorna, E-Frag, får nöja sig med en jättecheck och drygt 74 000 kronor.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..