×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

TÄVLING: Vinn biljetter till DreamHack Masters Malmö

5
Hur är du att ha i publiken på ett arena-evenemang egentligen? Ta möjligheten att vinna biljetter till miljonturneringen DreamHack Masters Malmö i en rytmisk Fragbite-tävling!
I mitten av april går en av årets hittills största CS:GO-turneringar av stapeln i Malmö, detta när strax över två miljoner kronor skall tävlas ut mellan några av världens bästa lag. Turneringen är ingen mindre än DreamHack Masters Malmö, vars slutspel arrangeras inför ett fullsmockat Malmö Arena den 16-17 april.

Nu har du chansen att få vara på plats i Malmö och heja på ditt favoritlag direkt från läktarplats! Här på Fragbite arrangerar vi nämligen en tävling där totalt sju biljetter kommer att tävlas ut till fyra lyckliga vinnare. Tävlingen är självklart kopplad till den arena-anda som kommer att förekomma på plats under turneringen, vilket är varför vi vill att du ska skriva den bästa hejarramsan!

Tävlingen!

Skapa en så klatschig hejarramsa som möjligt till din favorit, och publicera den i kommentarsfältet nedan! Det spelar ingen roll vilket lag (eller spelare) från deltagarlistan du hejar på, vi dömer helt och hållet på hur taggade vi blir!

Exempel: (Om Fragbite-Ankan var en deltagare)

Simma' hit med fötter och fena,
från sovrumsväggen till Malmö Arena.
Inget motstånd kommer banka,
allas våran Fragbite-Anka!

ANKAN! ANKAN! ANKAN!

Ett tips är att hålla ramsan relativt kort och koncis, syftet med en hejarramsa är ändå att så många som möjligt enkelt skall kunna lägga den på minnet!

Som sagt kommer totalt fyra tävlande att vinna biljetter. Det bästa bidraget enligt Fragbites redaktion kommer att få två stycken Premium-biljetter värda över 1 500 kronor styck, medan det andra och tredje bästa bidraget kommer att få två Regular-biljetter var, värda 370 kronor styck. Den sjunde och sista biljetten, som också är en Regular-biljett, kommer att gå till skaparen av det fjärde bästa bidraget.

Förstapris
2 st Premium-biljetter (värda 1 540 kronor styck)

Andrapris
2 st Regular-biljetter (värda 370 kronor styck)

Tredjepris
2 st Regular-biljetter (värda 370 kronor styck)

Fjärdepris
1 st Regular-biljett (värd 370 kronor)

Vill man läsa vad dessa biljetter erbjuder gör man det bäst på DreamHack Masters hemsida.

Lycka till och rimma loss — dags att övertyga oss. Livet är på tok för kort, ingen tid får ödslas bort!

20 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 20 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..