×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Orgless plockas upp av nystartad organisation

2
Det ospikade laget som varit utan ett hem under en längre period har hittat ett hem när de rekryteras av en nystartad organisation.
Sedan början av februari har André "BARBARR" Möllers gäng i Orgless varit utan något hem, då de separerade med PixelFire efter att spelarna och organisationen såg olika framtider för laget. Nu, nästan tre månader senare, har de hittat ett nytt vindskydd när den nystartade organisationen Escape Gaming, ej att förknippas med ESC Gaming, plockar upp femman.

Laget har presterat starkt under en senare tid, bland annat genom att knipa en andraplats på Pantamera Challenge 2.0 och även vinna onlineturneringen Uprise Champions Cup. Trots detta valde man att gå skilda vägar med testspelaren Alexander "SKYTTEN" Carlsson, och testspelar istället den före detta Team Acer- och London Conspiracy-spelaren Fredrik "slap" Junbrant.

Escape Gaming

Sverige André "BARBARR" Möller
Danmark Lasse "maeVe" Elgaard
Ungern Viktor "flash" Tamás Bea
Ungern Bence "DeadFox" Böröcz
Sverige Fredrik "slap" Junbrant (testspelare)

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..