×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

MLG

Europa mot Nord- och Sydamerika i All Star-match på majorn

2
Under majorturneringen MLG Columbus kommer en All Star-match att spelas där ett blandlag från de båda Amerika-kontinenterna ställs mot ett blandlag från Europa. Vilka som deltar bestäms genom omröstning online.
En All Star-match kommer att spelas på majorturneringen MLG Columbus och i matchen kommer spelare från Nord- och Sydamerika att ställas mot ett lag från Europa. Deltagarna i respektive lag kommer att avgöras genom en omröstning online.

Det finns dock vissa begränsningar på vilka som kan delta i All Star-matchen. Först och främst har spelare från lag som lyckas ta sig till finalen på MLG Columbus inte möjlighet att delta i All Star-matchen. Detta då All Star-matchen spelas under finaldagen av evenemanget. Vidare kan maximalt två spelare från samma lag spela i All Star-matchen. Då det inte finns något hinder för mer än två spelare från samma land är det möjligt att vi ser fem svenska spelare i All Star-matchen. Det skulle i så fall vara två spelare från Fnatic, två från NiP och Mikail "Maikelele" Bill från FaZe Clan, förutsatt att inget av lagen tar sig till final.

Mikail "Maikelele" Bill har chans att delta i All Star-matchen.

Många förväntar sig kanske att Europa kommer att köra över Amerika-kontinenterna men en sak att hålla i åtanke är att om två lag från Europa tar sig till final kommer de bästa spelarna från Europa inte att vara tillgängliga för spel.

För att delta i omröstningningen beger du dig till MLG:s hemsida. Det behövs inget konto för att rösta och upp till fem spelare per lag kan väljas när en lägger sin röst.

12 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 12 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..