×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Fler framgångar för Orgless — vinner UCC: Europe

1
Orgless med svenskduon André "BARBARR" Möller och Alexander "SKYTTEN" Carlsson fortsätter visa positiva resultat. Nu har de vunnit 76 000 spänn i onlineturneringen Uprise Champions Cup: Europe.
Orgless upplever ljusare tider. Under gårdagen säkrade laget nämligen titeln som mästare av Uprise Champions Cup: Europe. I turneringens kvartsfinal ställdes de mot det östeuropeiska major-kvallaget Team YP, en match de vann med knappa 2-1 i kartor efter att ha förlorat den första kartan. Den tredje och avgörande kartan avgjordes även på övertid.

BARBARR har inte längre en anledning att vara besviken.


Fick revansch mot pronax nysatsning

Med svetten kvar i pannan ställdes Orgless sedan mot svenska Team Ancient i semifinal. Mötet blev en möjlighet för det multinationella laget att få revansch sedan finalförlusten mot svenskarna i Pantamera Challenge 2.0. Detta lyckades de med när de vann Overpass efter dubbla övertider, en match som följdes upp med en 16-9-vinst på Cache.

Ett winner bracket-finalmöte väntade, där major-aktuella FlipSid3 Tactics stod för motståndet. Även det mötet gick till tre kartor efter att FlipSid3 vunnit första kartan, medan Orgless kommit ikapp via ännu en övertidsvinst i karta nummer två. Vinsten kom sedan i tredje kartan, och en finalplats var säkrad.

När loser bracket hade avgjorts väntade ett återmöte med FlipSid3, som hade besegrat Nostalgie i LB-finalen. Denna gång hade Orgless aningen smidigare förutsättningar då man via sin vinst i winner bracket inledde BO3-finalen med en 1-0-ledning. Snabbt och smärtfritt avgjorde man sedan det stora mötet, då Cobblestone slutade 16-9 efter en stark CT-sida från den europeiska mixen.

Slutplaceringar i UCC: Europe

1. Europa Orgless — 9 000 dollar (cirka 76 200 kronor)
2. Ukraina FlipSid3 — 4 500 dollar (cirka 38 100 kronor)
3. Europa Nostalgie — 1 500 dollar (cirka 12 700 kronor)
4. Bulgarien E-Frag
5-6. Sverige Ancient
5-6. Ryssland Team YP

Vinsten innebär inte bara att Orgless kammar hem hela 9 000 dollar, utan sätter sig även i en betydligt bättre situation i sökandet efter en ny organisation att ge dem stöd. Det har varit tuffa tider för femman, som tappat två organisationer under årets gång. Den första, CSGO.one, lämnade de självmant efter att ledningen påståtts be femman lägga sig i matcher i förmån till skin-betting. Därefter fick man ett kortvarigt stöd från PixelFire, men inte heller det fungerade då organisationen och laget hade olika syner på framtiden.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..