×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

JW öppnar esportbutik i Avesta

1
Fnatic-stjärnan Jesper "JW" Wecksell investerar i en framtid efter esporten, han är nämligen påväg att öppna en esportbutik i hemkommunen Avesta.
Jesper "JW" Wecksell, till vardags en del av Fnatics historiska CS:GO-femma, blir butiksägare, detta rapporterar Avesta Tidning. Föga förvånande handlar det om en esportbutik och enligt Avesta tidning har det satts upp presenningar för skyltfönstren inne i Avesta galleria, vilket innebär att förberedelserna pågår för fullt.

"Det är i H&M:s gamla lokal den kommer att ligga, i en del av den övre delen", berättar Avesta gallerias ägare Stefan Sundh för tidningen.
Här, i Avesta galleria, kommer esportbutiken öppna. Foto: Avesta galleria/Facebook

Wecksell, som kommer från Krylbo i Avesta, befinner sig för tillfället i Polen för att tävla i IEM Katowice. Fragbite lyckades dock få tag på den nyblivna 21-åringen för att ta reda på mer om butikssatsningen.
"Kort och gott så ville jag göra något för min lilla hemstad och samtidigt testa något nytt. Jag kommer att försöka vara där iallafall ett par gånger per månad, kanske en gång i veckan", kommenterar superstjärnan.
Till en början kommer butiken att fokusera på försäljning av gamingtillbehör, 144Hz-skärmar, Fnatic-kläder och eventuellt även gaminglaptops. Tanken är sedan att utveckla konceptet allt eftersom. Klart är i alla fall att Wecksell vill erbjuda de yngre generationerna något som idag saknas i regionen, något han även förtydligar när vi är i kontakt med honom.
"Då det inte finns något liknande här i närheten så kände jag att det är en värd satsning att testa, speciellt då det saknas något för den yngre generationen här i min lilla stad."
Butiken beräknas öppna i början av maj, då kommer dessutom hela Fnatic-femman vara på plats för att träffa fans och skriva autografer.

39 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 39 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..