×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Nya Nuke är här — Operation Wildfire släppt

12
Yarden på Nuke.
T-sidan av yarden.
Bombplats A.
Bombplats A.
Bombplats B.
Bombplats B.
Gångarna bakom bombplats B.
En rykande färsk Operation-uppdatering har nått ut till folket, där vi bland annat finner en ny version av Nuke, en hel del uppdrag, nya vapenlådor och en ny kniv.
Många har ifrågasatt när CS:GO-utvecklarna Valve skall leverera sin nästa stora uppdatering, speciellt när majorturneringen MLG Columbus närmar sig. Väntan är nu över, då Operation Wildfire har lanserats under natten.

Nya Nuke är här

En av de största, och mer efterlängtade, händelserna är att Nuke fått sig en uppdatering. Folk har väntat på detta sedan mars förra året, då nya Train lanserades och samtidigt inaktiverade Nuke. Nu har man gjort så pass många förändringar på den nya kartan att det är omöjligt att ge en change log, utan lättare för er att läsa själva på utvecklarnas blogg.

Operation Wildfire

Även Operation Wildfire har lanserats till spelet, där vi bland annat bjuds på olika uppdrag och nya kartor att testa. Uppdragen tycks vara lika de tidigare operation-uppdragen, men denna gång har man lanserat Blitz Mission. Kort sagt är Blitz Missions tidsbegränsade uppdrag som möjliggörs för alla med ett Operation-coin. Ovanpå allt ovanstående har även nya skins släppts i Wildfire Case. Där kan man bland annat få en Bowie Knife, vars utseende påminner om Huntsman.

Minde justeringar till Cache och Mirage

Utöver nya kartor och den totalt omgjorda Nuke har utvecklarna även slipat lite på de populära kartorna Cache och Mirage. Det är dock inga banbrytande uppdateringar, utan mindre justeringar så som fixade pixelwalks och någon borttagen lampa här och där.

38 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 38 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..