×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

mousesports finalklara – FlipSid3 och E-Frag kämpar som den sista finalplatsen

1
Tyska mousesports fortsätter göra bra ifrån sig på hemmaplan. Under lördagen vann de winner bracket-finalen mot FlipSid3 och säkrade därmed en plats i turneringsfinalen av Acer Predator Masters Season 2. Väl där väntar segrarna av Consolidation-finalen som går mellan FlipSid3 och E-Frag.net.
Ja det går minst sagt bra för det tyska laget mousesports under Acer Predator Masters-finalerna i Krefeld. Hemmalaget, som förutom tre tyskar även består av en bosnisk samt en nederländsk spelare, vann under lördagen turneringens winner bracket-final mot ukrainska FlipSid3 Tactics.

WB-finalen bjöd inte på någon större dramatik då mousesports, med den snart 19-årige talangen Nikola "NiKo" Kovač i spetsen, kunde vinna rätt enkelt i två raka kartor. Detta innebär dessutom att mousesports, på sin väg mot finalen, inte har förlorat en enda karta. Det närmsta ett lag kommit att norpa en karta från hemmalaget var i öppningsomgången då LDLC White tvingade fram en förlängning på Dust2, en förlängning som mousesports sedan vann med 21-18.

Tyskland mousesports vs. Ukraina FlipSid3

mouz: chrisJ, nex, NiKo, Spiidi, denis
F3: WorldEdit, B1ad3, markeloff, bondik, Shara


Än har FlipSid3 dock en chans att nå turneringsfinalen, detta när de i morgon ställs mot E-frag.net i turneringens consolidation-final. Bulgariska E-Frag, som redan har åkt på en 0-2-förlust mot mousesports under APM-finalerna, skickade under lördagen hem turneringens andra tyska lag, Alternate, i vad som till slut blev en rätt komfortabel seger. Innan dess gav de även Lounge Gaming respass ut ur turneringen.

Bulgarien E-Frag vs. Polen CSGOLounge

E-Frag: spyleadeR, bubble, nkl, v1c7oR, dream3r
CSGL: MINISE, MICHU, mouz, innocent, SZPERO

Tyskland Alternate vs. Bulgarien E-Frag

aTn: crisby, keev, kzy, stfN, tiziaN
E-Frag: spyleadeR, bubble, nkl, v1c7oR, dream3r


Morgondagens matcher är planerade att starta 14.30 respektive 17.30, svensk tid. Någon garanti för detta finns dock inte, och med de förseningar vi fått se tidigare under turneringen bör nog den som planerar att se avslutningen avsätta hela söndagen till detta.

Ukraina FlipSid3 vs. Bulgarien E-Frag

F3: WorldEdit, B1ad3, markeloff, bondik, Shara
E-Frag: spyleadeR, bubble, nkl, v1c7oR, dream3r

Tyskland mousesports vs. Ukraina FlipSid3 / Bulgarien E-Frag

mouz: chrisJ, nex, NiKo, Spiidi, denis
F3: WorldEdit, B1ad3, markeloff, bondik, Shara
E-Frag: spyleadeR, bubble, nkl, v1c7oR, dream3r


Prisfördelning

1. 20 000 dollar (cirka 167 700 kronor) & 5 PC:s
2. 10 000 dollar (cirka 83 800 kronor)
3. 7 000 dollar (cirka 58 700 kronor)
4. Tyskland Alternate – 3 000 dollar (cirka 25 100 kronor)

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..