×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

APM-finalerna drar igång med mouz, HR m.fl.

1
Det har blivit dags att tävla ut 40 000 dollar på finalerna av Acer Predator Masters Season 2, där en del intressanta lag är på plats.
Det har blivit dags att avgöra den andra säsongen av Acer Predator Masters. Åtta lag har har säkrat sin plats i turneringen, som erbjuder 40 000 dollar, motsvarande 335 000 kronor, i prispotten. Dessa åtta lag är just nu på plats i Krefeld på Tysklands västra sida, där arrangören TaKeTV har sin studio.

Prisfördelning

1. 20 000 dollar (cirka 167 700 kronor) & 5 PC:s
2. 10 000 dollar (cirka 83 800 kronor)
3. 7 000 dollar (cirka 58 700 kronor)
4. 3 000 dollar (cirka 25 100 kronor)
Inga lag från toppen av världsranken är på plats, men forfarande en del intressanta femmor. Två tyskbaserade lag i form av mousesports och Alternate är med på deltagarlistan, liksom minorfinalisterna i HellRaisers och E-Frag. Även två av de polska topp-tre-lagen är på plats, nämligen Vexed Gaming och CSGOLounge.

Ovanstående lag kommer att spela ett double elimination-bracket från och med idag till och med söndag den 14 februari. Nedan följer match-ups från den första omgången i winner bracket, som spelas idag, medan ni kan se helt bracket via vårt coverage.

Polen CSGOLounge vs. Ukraina FlipSid3

CSGL: MINISE, MICHU, mouz, innocent, SZPERO
F3: WorldEdit, B1ad3, markeloff, bondik, Shara

Europa mousesports vs. Frankrike LDLC White

mouz: chrisJ, nex, NiKo, Spiidi, denis
LDLC: matHEND, bodyy, Fuks, to1nou, DEVIL

Europa HellRaisers vs. Polen Vexed

HR: ANGE1, oskar, kUcheR, STYKO, Zero
Vexed: Hyper, GruBy, repo, rallen, Furlan

Tyskland Alternate vs. Bulgarien E-Frag

Alternate: crisby, keev, kzy, stfN, tiziaN
E-Frag: spyleadeR, bubble, nkl, v1c7oR, dream3r


Under fredagen kommer den första omgången i loser bracket samt winner bracket-semifinalerna, totalt fyra matcher, att spelas. Dagen därpå följer samma mängd matcher, då den andra loser bracket-omgången, loser-bracket-finalen och winner bracket-finalen avgörs. På söndag, den sista dagen, spelas både consolidation-finalen och huvudfinalen. Det stora avgörandet sker bäst av fem kartor.

Som ni kan se i matcherna ovan kommer turneringen att sändas på TaKeTV:s Twitch-kanal. Bland kommentatorerna finnes ett par bekanta namn som duon Matthew "Sadokist" Trivett och Henry "HenryG" Greer. Även den omtalade Rahim "Babam" Abdullaev kommer att vara på plats för att kommentera.

Stream-team

Tyskland Fabian "fabE" Logemann (Host)

Kanada Matthew "Sadokist” Trivett (Kommentator)
Storbritannien Henry "HenryG" Greer (Kommentator)
Europa Rahim "Babam" Abdullaev (Kommentator)
Mohamed "Availer" Zardab (Kommentator)
Storbritannien Jack "Jacky" Peters (Kommentator)

Tyskland Simon "pAn" Schumacher (Observer)

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..