×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Cringe Gods lägger ner — vill bli helsvenskt

1
Trots framgångar har nordiska Cringe Gods offentliggjort att de inte längre är ett lag. Den svenska trion kommer istället försöka sig på någonting blågult.
De svenska uppstickarna Cringe Gods, förkortat CG, har offentliggjort att de inte kommer att fortsätta spela tillsammans. Detta kan komma som en överraskning då laget i januari höjde ögonbryn genom att kvala in till PGL:s europeiska minorturnering i Bukarest. På plats i den rumänska huvudstaden lyckades de även imponera genom att besegra LDLC White, och dessutom pressa PENTA Sports till en tredje avgörande karta.


draken & co. satsar på helsvenskt
Foto: PGL


Anledningen till att man går skilda vägar är främst att svensktrion William "draken" Sundin, Fredrik "REZ" Sterner och Andreas "mOkEn" Karlsson hellre ville spela med ett helsvenskt lag, vilket lämnar den finska Jesse "zehN" Linjala och danska Christian "rezex" Bjerregaard ensamma.

"Overall there is no bad blood and we wish them good luck in their new journeys and hope they do well.", berättar rezex för HLTV.org.

Vidare kommer de svenska spelarna att ta över Cringe Gods plats i CEVO Main, medan deras numer före detta lagkamrater kommer att pressa ESEA Main med ett annat gäng i väntan på bättre tider. Nedan följer femman som inte längre är ett lag.
Sverige William "draken" Sundin
Sverige Fredrik "REZ" Sterner
Sverige Andreas "mOkEn" Karlsson
Danmark Christian "rezex" Bjerregaard
Finland Jesse "zehN" Linjala
Foto toppbild: PGL (rezex på bilden)

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..