×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Kom Luminosity in på skinnet i den nya Youtube-serien RESPECT

2
Den som har väntat på en chans att lära känna spelarna i Luminosity lite bättre behöver inte vänta längre. Nu lanserar organisationen en Youtube-serie om sitt framgångsrika brasilianska CS:GO-lag.
Det brasilianska succélaget Luminosity har lanserat en egen Youtube-serie som går under namnet RESPECT. Här är det tänkt att tittarna ska få en chans att komma laget närmare. Detta genom att vi får en inblick i spelarnas vardag; hur de tränar, bor, äter, sover och tänker.

I det första avsnittet får vi följa laget när de lämnar brasiliansk högsommar bakom sig för att bege sig till ett iskallt Minsk och finalerna av StarSeries XIV.



Lagets meriterade kapten, Gabriel "FalleN" Toledo, står för den största delen av berättandet och vi får bland annat se en hel del in game-action men även hur snö ingår i Tacio "TACO" Filhos bestraffning då han var försenad en morgon.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..