×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Finland

Slutspelsdags på Assembly Winter

2
Gruppspelet på finska Assembly Winter 2016 är avgjort, och idag drar slutspelet igång med både LDLC White och Blue samt Copenhagen Wolves och hemmafavoriten ENCE eSports.
Under gårdagen avgjordes gruppspelet på Helsingfors-evenemanget Assembly Winter 2016, och idag har det blivit dags för slutspelet att dra igång med semifinaler. I grupp A lyckades LDLC Blue besegrade både Copenhagen Wolves och finska RCTIC, båda med jämna resultat, för att knipa förstaplatsen i gruppen. Gruppens andraplats gick till Copenhagen Wolves.

I grupp B var det hemmafavoriten ENCE eSports, med den före detta NiP-stjärnan Aleksi "allu" Jalli i laget, som tog förstaplatsen. Detta gjordes via en öppningsvinst över franska Millenium och en gruppvinst över LDLC White, också med väldigt jämna resultat. LDLC White tog sig dock till slutspel genom att vinna consolidation-matchen.

Idag kommer slutspelet att spelas. Den första semifinalen kommer att bli mellan LDLC-lagen, ett sorts derby, som slåss i en bäst av tre från och med 13:00. Därefter kommer ENCE eSports och Copenhagen Wolves att drabbas samman i kampen om den andra finalplatsen.

Frankrike LDLC Blue vs. Frankrike LDLC White

Blue: XpG, BouLy, PetitSkel, HEdm, youns
White: matHEND, bodyy, Fuks, to1nou, DEVIL

Finland ENCE vs. Danmark Copenhagen Wolves

ENCE: suNny, xartE, allu, juho, stonde
CPHW: gla1ve, HUNDEN, percy, smF, Snappi


Vinnarna av ovanstående bäst-av-tre-matcher kommer att mötas i final. Den avgörande matchen är schemalagd att dra igång 21:30 ikväll.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..