×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Så kvalar du till DreamHack Masters Malmö

1
DreamHack har offentliggjort kvalprocessen för Masters-evenemanget i Malmö, och det är fritt fram att deltaga.
I mitten av april kommer DreamHack Masters Malmö att arrangeras, med sina avslutande dagar i Malmö Arena. Redan nu är sex lag klara, alla direktinbjudna av arrangörerna. På deltagarlistan finnes två svensklag; NiP Gaming och Fnatic. Även danska Astralis, polska Virtus.pro, franska EnVyUs och östeuropeiska Natus Vincere har säkrat platser, och ytterligare två lag kommer att få inbjudan.

Ytterligare åtta lag kommer att läggas till i deltagarlistan, detta via olika regionsbaserade onlinekval. Nordamerika och Asien kommer att ha ett var sitt kval, medan Europa kommer att ha två. För varje kval spelas först en omgång öppen för vem som helst att deltaga i, och de bästa lagen går sedan vidare till en stängd omgång där de möter inbjudna kvallag. Notera att Europa totalt har fyra platser till Malmö-turneringen, medan Nordamerika har tre och Asien en.
Nordamerikanskt kval: 20-21 feburari — 3 platser
Europeiskt kval #1: 12-13 mars — 2 platser — Anmäl dig här
Europeiskt kval #2: 19-20 mars — 2 platser — Anmäl dig här
Asiatiskt kval: 12-13 mars — 1 plats

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..