×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Norge

Svenskar slåss om 65 000 på norska The Convention

3
Den norska turneringen The Convention erbjuder cirka 65 000 kronor i prispotten, och på den norskprydda deltagarlistan finnes ett par svenskar.
Den 24-28 februari liras turneringen The Convention i Kristiansund, Norge, och 67 000 norska kronor, det vill säga cirka 65 800 svenska kronor, skall tävlas ut. Deltagarlistan är åtta lag lång, där sex stycken blir inbjudna medan två stycken kommer att kvala in. Bland de inbjudna lagen är fem stycken norskbaserade, medan även ett svenskt lag blivit tilldelade en inbjudan.

Det svenska laget är RIFT, där bland andra den före detta Western Wolves- och Lemondogs-spelaren Anton "waver" Wiberg spelar, men femma är inte helt ensamma blågula representanter på plats. Samuel "Zyppe" Martinssons norska BX3, som även innehåller den omtalade 1.6-talangen Karl-William "kalle" Haraldsen, kommer att vara på plats.

The Convention

Sverige RIFT
Norge BX3
Norge Expert Gaming
Norge Demise
Norge GamersLeague
Norge Celestial Gaming
Europa BYOC-kval
Europa BYOC-kval
Som nämnt är turneringens prispott värd 67 000 NOK, varav strax över hälften kommer att gå till det vinnande laget. Intressant är att hela deltagarlistan kommer att få ta del av prispotten, som ser ut som följer.

Prisfördelning

1. cirka 29 500 kronor
2. cirka 14 700 kronor
3. cirka 9 800 kronor
4. cirka 4 900 kronor
5-6. cirka 2 400 kronor
7-8. cirka 1000 kronor

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..