×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Litauen

Casters för helgens miljonturnering offentliggjorda

1
Game Show har offentliggjort kommentatorerna för helgens 200 000-dollarturnering Global eSports Cup, som spelas i Litauens huvudstad Vilnius.
I söndags spikades deltagarlistan för Game Shows Global eSports Cup, en 1,7 miljoner kronor fet turnering med några av de främsta lagen från olika regioner runtom i världen. På deltagarlistan hittar vi inga svenskar, men intressanta lag som franska EnVyUs, danska Astralis och Dignitas samt nordamerikanska Counter Logic Gaming. Nu har arrangörerna även offentliggjort kommentatorerna.

Mest relevant bland kommentatorerna är Vince "Metuz" Hill, som bland annat kommenterade DreamHack Leipzig för ett par helger sedan. Även Hills landsman Hugo Byron, som bland annat jobbat med Faceit, kommer att vara på plats. De två sista på listan är sloveniska Gregory "FatFlatFrog" Prodan och tyska Daniel "dabo0" Burgle.

Stream team

Storbritannien Vince "Metuz” Hill
Storbritannien Hugo Byron
Slovakien Gregory "FatFlatFrog" Prodan
Tyskland Daniel "dabo0" Burgle
Turneringens matcher kommer att sändas på Azubu.tv. Turneringen drar igång på torsdag den 4 februari och sträcker sig fram till söndagen den 7 februari. Exakt prisfördelning är ännu inte färdig, men det är följande åtta lag som kommer att slåss om den 200 000 dollar stora prispotten.

Grupp A

Frankrike EnVyUs
Danmark Dignitas
Ukraina FlipSid3
USA CLG

Grupp B

USA Cloud9
Danmark Astralis
Ryssland Method
Frankrike G2 (f.d. Titan)
Foto: cs.gsl.tv

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..