×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Tyskt topplag kraftigt fuskanklagat efter rivalmatch

4
Planetkey Dynamics har fått ta emot kraftiga anklagelser efter att ha besegrat landsrivalerna Alternate aTTaX i Rising Stars Europe #1.
Under gårdagen påbörjades den första upplagan av onlineturneringen Rising Stars Europe, där totalt 26 000 kronor finns att hämta i prispotten. Totalt åtta lag var med i startskottet, och i semifinal drabbades den tyska rivalmatchen mellan Alternate aTTaX och Planetkey Dynamics av en kontrovers.

Tyskland Alternate aTTaX vs. Tyskland Planetkey Dynamics

aTTaX: crisby, keev, kzy, stfN, tiziaN
PD: am0, ayken, robs3n, xall, syken


Alternate vann mötets öppningskarta, Cobblestone, med knappa 16-14. Även följande Mirage såg ut att gå deras väg när de som försvarare gick upp i en 9-4-ledning. Därefter hände någonting som både Alternate-spelare och åskådare reagerade på. Planetkey vann då tolv raka rundor för att vinna kartan, och dominerade även följande Dust2 med ett 16-3-resultat. Den massiva 28-3-vändningen orsakade så klart misstankar.

"Det finns inte så mycket att säga om matchen. Jag antar att alla vet varför vi förlorade. Vi kommer att neka deltagande i alla framtida turneringar som de spelar i, så klart", skrev Alternate-spelaren Oliver "kzy" Heck på Twitter.

Heck och hans lagkamrater begärde demos efter matchens avslut, men någon dom verkar inte ha offentliggjorts ännu. Vem som än avancerar från matchen kommer att möta danska Revival i finalen, där 2 000 dollar går till vinnaren. Vill man ta en titt på den omtalade semifinalens VOD, för att se efter med egna ögon och komma fram till en egen åsikt, går den att hitta nedan.

32 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 32 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..